Talentirani Vedran Vrhovac potpisao za NK Čelik

0
219
Nakon završenih priprema u Turskoj, zenički Čelik kompletira svoju momčad. Obrambenu liniju ovih dana pojačao im je i talentirani Busovljak Vedran Vrhovac koji je donedavno odigrao uspješnu sezonu za NK Vitez i hrvatski Novi Grad. Za klub s Bilinog bolja ovo će biti itekako dobro pojačanje s obzirom na Vedranovu kvalitetu i napredak.

U izjavi za naš portal kazao je nekoliko rečenica o Čeliku, planovima za budućnost i uspjehu koji je ostvario prethodnih godina:

– Prije svega drago mi je sto sam došao u renomirani klub kakav je NK Čelik. Ovo je velika stepenica u mojoj karijeri te vjerujem da ću svojim trudom, radom i kvalitetama opravdati ukazano povjerenje. Želim pomoći klubu u ostvarenju sto boljih rezultata i da obradujemo naše navijače, kazao je Vrhovac dodavši:

– Ovom prilikom zahvalio bi se NK Vitez gdje sam stekao afirmaciju u seniorskom nogometu. I naravno, bez podrške članova moje obitelji ništa ovo ne bi bilo isto tako da njima pripadaju velike zasluge i hvala im na tome. Također bi poželio i svom matičnom klubu Busovača mnogo sreće u narednoj sezoni.