Početna BIH Obdukcija će se nastaviti u narednim danima Službeno potvrđeno: Iz rijeke Bosne...

Obdukcija će se nastaviti u narednim danima

Službeno potvrđeno: Iz rijeke Bosne izvučeno tijelo Mostarke Antonele

0
Završen je očevid. Uz nazočnost mrtvozornika tijelo je izvučeno , a obitelj je potvrdila da se radi o Antoneli Kvesić,

Iz Tužiteljstva ZDK je potvrđeno da je u Janjićima završen očevid, te da je član obitelji Kvesić potvrdio da se radi o nestaloj Antoneli iz Mostara, javlja Avaz.ba.

”Završen je očevid. Uz nazočnost mrtvozornika tijelo je izvučeno , a obitelj je potvrdila da se radi o Antoneli Kvesić za kojom se tragalo prethodnih dana”, kazali su iz Tužiteljstva ZDK, dodajući da će u narednim danima biti obavljene obdukcija i službena identifikacija tijela.

Podsjećamo, na području Lašve kod Zenice ranije se intenzivno vršila potraga za nestalom Antonelom.

Nakon prijave policiji, te dolaska obitelji nestale, pokrenuta je potraga na području rijeke Lašve, koja se nalazi nedaleko od vikendice u kojoj je djevojka boravila, te dijela korita rijeke Bosne.

S obzirom na to da policija nije imala nikakve tragove niti informacije da li se radi o utapanju ili je djevojka nestala na kopnenom području, potraga se istovremeno odvijala u koritima obje rijeke, ali i širem području Zenice i susjednih Busovače i Kaknja.

Kako je ranije saznao portal Zenicablog, tijelo djevojke je pronađeno oko 200 metara od ušća Lašve u rijeku Bosnu, nekoliko kilometara od vikendice, pa se pretpostavlja da ga je voda donijela do tog mjesta.