Dalfina Bošnjak uvrštena u Muzej uspjeha

0
74
Dalfina Bošnjak uvrštena je u Muzej uspjeha i uspješnih Jugoistočne Europe & zapadnog Balkana zbog svog ogromnog doprinosa razvoju ekonomskog ambijenta u Mostaru i Hercegovini.

Mostarskom sajmu dodijeljen je ceritifikat i oznaka ”Najveći ekonomski i promotivni efekti /The Biggest economical and promotional effects – Megapromoter 2018”.

Oznaka i certifikat dodijeljeni su za aktivnosti koje je Mostarski sajam provodio u cilju promocije gospodarskih potencijala Hercegovine i Mostara.

Internacionalni projekt dodjele oznake ”Megapromoter” i certifikata ”Largest and most important promoter in the world” provodi Tourist media service novinske agencije “Atrakcija”.

Projekt je dizajniran kako bi učinkovito označio najveće i najvažnije promotore gradova, regija i država u svijetu u raznim sektorima, prenosi Fena.

Uz to, Mostarski sajam te direktorica ovog sajma Dalfina Bošnjak uvršteni su u Muzej uspjeha i uspješnih Jugoistočne Europe & zapadnog Balkana zbog svog ogromnog doprinosa razvoju ekonomskog ambijenta u Mostaru i  Hercegovini.

Hercegovina i njezin centar Mostar su, zahvaljujući ovom sajmu, okupljalište najeminentnijih menadžera i kompanija.

Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru je jedina uspjela stalna ekonomska promocija Mostara i Hercegovine, navode iz Mostarskog sajma.