Župne obavijesti: Tri ženidbena nagovještaja

0
463
ŽUPNE OBAVIJESTI
13. Nedjelja kroz godinu – 30. 06. 2019.

1. Danas je 13. nedjelja kroz godinu. Mise su redovitim rasporedom.
2. Utorak je posvećen sv. Anti. U srijedu ured ne radi.
3. U ljetnim mjesecima četvrtkom nećemo imati klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu.
4. U subotu je proba dječjeg zbora u 11:00 sati, pozivamo djecu da dođu.
5. Sljedeću nedjelju je 14. nedjelja kroz godinu. Mlada je nedjelja. Mise su 8:00 rana, 9:30 đačka, 11:00 pučka i Bare, večernja u 18:00 sati. Zbog izvođenja radova, mise na Čepu neće biti dok se radovi ne završe, a misne nakane koje su primljene za određene nedjelje bit će slavljene subotom navečer u župnoj crkvi.
6. Darovatelji: ob. Šutić-Ivanović 50 E, Miro Matijanić 100 KM; za crkvu na Čepu Josipa i Radenko Relota 100 E. U ime župne zajednice hvala svim darovateljima.
7. Molimo sve koji mogu pomoći svojim prilogom da pomognu završetak radova na crkvi na Čepu. Slijedi unutarnje uređenje koje će također mnogo koštati pa vas molimo za pomoć.
8. U ime Božje ženi se: Josip Perić, sin Vinka i Zore r. Štrbac iz Čajdraša i uzima Maju Marić, kćer Nenada i Ivanke r. Marković iz Busovače; zatim Ivan Vuleta, sin Miroslava i Marice r. Ćosić iz Jazvina i uzima Nataliju Rajković, kćer Žarka i Jelenke r. Akrap iz Buselja; te Vedran Vuleta, sin Dragana i Marine r. Budić s Granica i uzima Anitu Ljubos, kćer Drage i Luce r. Galić iz Busovače. Mladencima nek’ je sretno i blagoslovljeno u bračnoj zajednici.
9. Pokojni: Jedinko Puljić (1961), Dejan Glibo (1983). Pokoj vječni daruj im Gospodine.