Subota, 6 ožujka, 2021

ŽUPNE OBAVIJESTI: Danas je 26. nedjelja kroz godinu

Pročitajte i ovo

Slijedi li u FBiH novi ‘lockdown’, godinu dana poslije početka pandemije?

"Izuzetno je loša epidemiološka situacija i nadam se da neće otići u smjeru jednog lošeg scenarija kakav smo imali...

VIDEO | Cijene goriva došle do 2KM, hoće li ići preko toga?

Jedna od rijetkih pozitivnih stvari u pandemiji koronavirusa je pad cijena goriva. Litru smo plaćali oko 1,6 maraka i...

Zaplijenjeno oko 160 000 nelegalnih kutija cigareta

U okviru akcije kodnog naziva “Trocadero”, dežurni tužitelj Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, koordinirao je aktivnosti u akciji u kojoj...
ŽUPNE OBAVIJESTI

1. Danas je 26. nedjelja kroz godinu. Mlada je nedjelja. Mise su: 8:00 rana, 9:00 Bare, 11:00 D. Carica, 14:00 Rovna, 18:00 večernja.
2. Utorak je posvećen sv. Anti. Nakon večernje mise je proba velikog zbora. U srijedu ured ne radi. U četvrtak pod večernjom misom imat ćemo obred preminuća sv. Franje te vas sve pozivamo, a napose FSR i Framu.
3. U petak je svetkovina sv. Franje, utemeljitelja Franjevačkog reda i hodočasti se u Guču Goru, to je patron samostana. U petak je prvi petak u mjesecu.

4. U subotu je vjeronauk za krizmanike u 9:30, za prvopričesnike u 10:30, u 11:15 je proba dječjeg zbora, u 12:00 h ministranti i mala frama, a iza večernje mise je frama.
4. Sljedeću nedjelju je 27. nedjelja kroz godinu. Mise su: 8:00 rana, 9:00 Bare, 11:00 pučka i Ravan, 14:00 Bukovci, 18:00 večernja.
5. Darovatelji: Drago Vujica 100 KM i Sofija Lukin 100 KM i jedna NN osoba; za crkvu na Čepu: Lucija Livančić Nikice 50 KM, Tomislav Jonjić 100 KM, Marko Vujica Antin 100 KM i jedna NN osoba. U ime župne zajednice hvala svim darovateljima.
6. U ime Božje ženi se: Danijel Djak, sin Stipe i Mare r. Adžaip iz N. Travnika i uzima Antoniju Šafradin, kćer Ante i Ružice r. Ljubas iz D. Rovni. Mladencima nek’ je sretno i blagoslovljeno u braku.
7. Pokojni: Slavko Ćota (1962). Pokoj vječni daruj mu Gospodine!

- Advertisement -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

FOTO: ‘Cataleya’ sutra počinje s radom, pogledajte ponudu!

Cvjećara 'Cataleya' svoje vrata otvorit će sutra. Kupcima je u moderno opremljenom i uređenom prostoru dostupna bogata ponuda cvijeća,...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo