ŽUPNE OBAVIJESTI: Četiri ženidbena nagovještaja

0
1012
ŽUPNE OBAVIJESTI

19. Nedjelja kroz godinu – 11. 08. 2019.
1. Danas je 19. nedjelja kroz godinu. Mise su redovitim rasporedom osim na Čepu. Danas je sveta Klara i slavi se na Brestovskom.
2. Utorak posvećen sv. Anti. U srijedu ured ne radi.
3. U četvrtak je svetkovina Uznesenja BDM – Velika Gospa, mise su samo u župnoj crkvi rana, pučka i večernja, a slavi se u Docu, Kreševu, Komušini i Olovu, našem najstarijem marijanskom svetištu.
4. Sljedeću nedjelju je 20. nedjelja kroz godinu. Mise su 8:00 rana, 9:30 đačka, 11:00 pučka i Bare, večernja u 18:00 sati.
5. Darovatelji: Jozo Sučić 100 KM; za crkvu na Čepu: Matan Šušnja Franin 100 KM, Anto Relota Mije 50 KM, Marko Blažević Blažanov 100 KM, Mladen Akrap Jozin 200 KM, Stipo Topalović 100 KM i nekoliko NN osoba. U ime župne zajednice hvala svim darovateljima. Molimo sve koji mogu pomoći svojim prilogom da pomognu završetak radova na crkvi na Čepu i obitelji Lukić.
6. U ime Božje ženi se: Nikola Božo Matijanić, sin Ante i Dragice r. Rajić iz Viteza i uzima Valentinu Alilović, kćer Vinka i Dijane r. Miličević iz D. Rovni; Franko Petrović, sin Joze i Zrinke r. Banić iz Viteza i uzima Jelenu Ćosić, kćer Dragana i Zlatice r. Katavić s Čepa; Mario Bliznac, sin Franje i Mare r. Malić iz Dobretića i uzima Franku Barbić, kćer Tome i Ore r. Bliznac iz Busovače; Ivan Čondić, sin Tonke i Nediljke r. Čubrić iz Splita i uzima Julijanu Varešković, kćer Smiljana i Ljiljane r. Komšić iz Buselja. Mladencima nek’ je sretno i blagoslovljeno u braku.