ŽUPNE OBAVIJESTI: 33. nedjelja kroz godinu

0
502
1. Danas je 33. nedjelja kroz godinu. Mise su redovitim rasporedom.

2. Utorak je posvećen sv. Anti. Nakon večernje mise je proba velikog zbora. U srijedu ured ne radi. U četvrtak pod večernjom misom je klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu.3. U subotu je vjeronauk za krizmanike u 9:30, za prvopričesnike u 10:30. U subotu u 11:15 bit će druženje dječjeg zbora povodom sv. Cecilije, u 12:00 h je mala frama i susret ministranata.
4. Sljedeću nedjelju je 34. nedjelja kroz godinu – nedjelja Krista Kralja. Mise su 8:00 rana, 9:30 đačka i Čep, 11:00 pučka i Bare, večernja u 17:00 sati.
5. Darovatelji: Mladen Tomičić 100 E, Danijel Kokić 160 KM, Anka Plavčić 50 KM i jedna NN osoba. U ime župne zajednice hvala svim darovateljima.
6. U petak je sv. Cecilija, zaštitnica pjevača i crkvene glazbe. Pozivamo naše pjevače i animatore crkvenog pjevanja u nedjelju na pučku misu, a nakon mise bit će druženje u župnom uredu. Ovom prilikom, u ime župne zajednice zahvaljujemo svima koji svojim sviranjem i pjevanjem naša liturgijska slavlja čine ljepšima.
7. Ženidbeni navještaj: u ime Božje ženi se Ivan Petrović, sin Franje i Sarafine r. Brkan iz Busovače i uzima Anitu Trogrlić, kćer + Marinka i Smiljke r. Duno iz Kiseljaka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.