Ponedjeljak, 26 rujna, 2022

ŽUPNE OBAVIJESTI: 24. Kroz godinu – 11. 09. 2022.

Pročitajte i ovo

1. Danas je 24. nedjelja kroz godinu. Mise su: 8:00 rana, 9:00 Čep, 11:00 pučka i u Barama jesenski blagoslov; u 14:00 Prosje i Dusina i 18:00 večernja.
2. U utorak je pobožnost sv. Anti.
3. U srijedu na blagdan Uzvišenja Svetog Križa, biskupi pozivaju sve Župe da u večernjim satima organiziraju klanjanje pred Presvetim kao izraz blizine i solidarnosti cijele Crkve u Europi za ratom zahvaćenu Ukrajinu. Mi ćemo imati pod večernjom Misom pa vas pozivamo da zajedno molimo za mir u Ukrajini. U srijedu je i dan naše Provincije BS i Župni ured neće raditi.
4. Iduću nedjelju je 25. nedjelja kroz godinu. Mise iduću nedjelju su: 8:00 rana, 9:00 Čep i Bare, 11:00 jesenski blagoslov na D. Carici i D. Rovni i 18:00 večernja. Za vrijeme jesenskih misa nema đačke mise.
5. Darovatelji: Nikica Bagarić Joze 50 E, Franjo Tadić 50 KM, Josip Lovrić 100 KM, Marko Pezo 100 KM, Mario Mihaljević 50 E, Željko Jurić 180 HRK, Jozo Milić Mije 50 KM, ob. Milenka Vujice 100 AUD, Anđa Kologranić 20 KM, Ivica Krišto 50 KM. Hvala svim darovateljima.
6. U ime Božje ženi se: Robert Jelušić, sin Nike i Anke r. Skopljaković iz N. Travnika i uzima Silvanu Jurić, kćer Frane i Josipe r. Laštro s Kaonika; Ivan Lašto, sin Tunje i Ružice r. Zelenika iz Krčevina i uzima Svjetlanu Smoljo, kćer Mirka i Anđelke r. Budić iz Buselja; Ivo Laštro, sin Marinka i Lucije r. Marković i uzima Elizabetu Ljubos, kćer Zorana i Ankice r. Penava, oboje iz Busovače; Goran Dujić, sin Mirka i Zdenke r. Jovanović i uzima Moniku Jezildžić, kćer Ante i Ankice r. Dominović, oboje iz Busovače. Mladencima nek’ je sretno i blagoslovljeno u braku.
7. Stigao je novi broj Svjetla riječi. Pretplatnici mogu podići svoj broj.
8. Pokojni: Anka Totić r. Sučić (1948); Duško Petrović (1958); Kate Laštro (1952); u Njemačkoj umro Zoran Petrović Ive. Pokoj vječni daruj im Gospodine.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Objavljeni snimci s mjesta stravične nesreće u kojoj je poginula tročlana obitelj

Stravična nesreća u kojoj su kod Mostara u subotu navečer poginuli supružnici i njihov devetogodišnji sin, a teško povrijeđena...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo