Srijeda, 28 rujna, 2022

ŽUPNE OBAVIJESTI 19. Kroz godinu – 07. 08. 2022.

Pročitajte i ovo

1. Danas je 19. nedjelja kroz godinu. Mise su redovito uz misu na Kuli za pale branitelje u 14:00 sati.

2. U utorak je pobožnost sv. Anti.

3. U četvrtak je sv. Klara Asiška i sestre Klarise na Brestovskom slave svoju zaštitnicu. Sveta misa je u 11:00 sati na Brestovskom.

4. Iduću nedjelju je 20. nedjelja kroz godinu. Mise su: 8:00 rana, 9:30 đačka i Čep, 11:00 pučka i Bare, 14:00 u Putišu na groblju i 18:00 večernja.

5. Darovatelji: Milenko Arapović 100 KM, Ivo i Jele Kajić 100 KM, Dragan Brnjić 100 KM, Nevenka Šantić 50 KM, Ružica Krig 50 E, Danijela i Mladen Brnjić 200 KM, Anto Lalić 100 E, Marija Barković 100 KM, nekoliko NN osoba. Hvala svim darovateljima.

6. U ime Božje ženi se: Andrej Petrović, sin Želje i Marije r. Bralo iz Ravni i uzima Martinu Knežević, kćer Ivice i Božane r. Puljić s Gromiljaka; Danijel Lovrić, sin Mladenka i Snježane r. Plavčić iz Krčevina i uzima Emiliju Jerković, kćer Mire i Štefice r. Bilić iz Čapljine; Matej Brnjić, sin Dalibora i Mariane r. Pušić i uzima Valentinu Marković, kćer Ivice i Zdenke r. Tuka, oboje iz Buselja; Fabijan Kafadar, sin Mirka i Dragice r. Sučić iz N. Bile i uzima Moniku Vujević, kćer Dragana i Dragice r. Blažević iz Busovače. Mladencima nek’ je sretno i blagoslovljeno u braku.

7. Pokojni: Ruža Krišto r. Bartulović (1931). Pokoj vječni daruj joj Gospodine.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
spot_img

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

spot_img

Posljednje objavljeno

Preko nove aplikacije možete zatražiti izdavanje putovnice, vozačke ili osobne

MUP i AKD pozivaju građane da instaliraju Certiliu za lakši pristup e-uslugama Ministarstvo unutarnjih poslova i Agencija za komercijalnu djelatnost...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo