- Marketing -
Četvrtak, 23 rujna, 2021
- Marketing -

ŽUPNE OBAVIJESTI 18. Nedjelja kroz godinu – 01. 08. 2021.

Pročitajte i ovo

“To je bio pokušaj ubojstva, likvidacije. Da nisu uspjeli pobjeći, izgorjeli bi…”

"To je pokušaj ubojstva, pokušaj likvidacije. Garantiram da je i ovo bio pokušaj likvidacije. Jer ako netko ubaci baklju...

BUSOVAČA: PRONAĐEN NOVČANIK!

Novčanik je pronađem ispred TC Party u Busovači. U novčaniku nema dokumanata, samo novac. Novčanik se nalazi u Frizerskom salonu...

Završen prvi BUS FILM LAB

Sinoć je u kino dvorani Theatre u Busovači održana prva busovačka film radionica/laboratorija (BUS FILM LAB) u organizaciji udruge...
1. Danas je osamnaesta nedjelja kroz godinu. Mise su 8:00 rana, 9:30 đačka i Čep, 11:00 pučka i Bare, na Kuli u 14:00 za pale branitelje i 18:00 večernja.
2. Sutra je blagdan Gospe od Anđela – Porcijunkula. Sutra se može dobiti i potpuni oprost od vremenitih kazni ako pohodimo franjevačku crkvu, ispovjedimo se i pričestimo, izmolimo Vjerovanje, Oče naš i molimo na nakanu Svetog Oca.
3. U utorak je pobožnost sv. Anti.
4. U petak je Preobraženje Gospodinovo. U našoj župi se slavi kao drugi a nekad je bio prvi patron župe. Svečanu svetu misu slavit ćemo u 18:00 sati.
5. Iduću nedjelju je devetnaesta nedjelja kroz godinu. Mise iduću nedjelju su: 8:00 rana, 9:30 đačka i Čep, 11:00 pučka i Bare; 16:00 h u Putišu blagoslov spomen obilježja palim braniteljima i Misa i 18:00 večernja.
6. Darovatelji: Josipa Tomičić 100 KM, Zdenko Vujica Markičin 200 KM, Marinko Batinić 100 KM, za parking Ivan Šantić 100 KM i nekoliko NN osoba. Hvala svim darovateljima.
7. U ime Božje ženi se: Franjo Bošnjak, sin Ivana i Marine r. Bencun i uzima Ivonu Laštro, kćer Josipa i Marijane r. Ćosić, oboje iz Busovače; Robert Kvasina, sin Dragana i Nade r. Rajić iz Viteza i uzima Nikolinu Laštro, kćer Nedeljka i Lidije r. Jozić iz Krčevina; Filip Krišto, sin Ive i Milice r. Drmić s Rasna i uzima Nikolinu Petrović, kćer Dragana i Zorice r. Sivonjić iz Viteza; Anto Kovač, sin Ivana i Vesne r. Lovrinović iz N. Bile i uzima Draganu Čavlina, kćer Dragana i Helene r. Katava s Kule; Nikolae Golea, sin Vasilija i Ljerke r. Šarić iz Kr. Sutjeske i uzima Ivanu Jezildžić, kćer Ante i Ankice r. Dominović iz Busovače. Mladencima nek’ je sretno i blagoslovljeno u braku.
8. Pokojni: Nikica Krilić (1959). Pokoj vječni daruj mu Gospodine.
- Advertisement -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Slovenija će Bosni i Hercegovini donirati još 100 tisuća doza Pfizera

Vlada Republike Slovenije donijela je odluku o donaciji 100.620 doza Pfizerovih cjepiva protiv koronavirusa Bosni i Hercegovini. Vlada je zadužila...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo