Subota, 20 kolovoza, 2022

ŽUPNE OBAVIJESTI 18. Kroz godinu – 31. 07. 2022.

Pročitajte i ovo

1. Danas je 18. nedjelja kroz godinu. Mlada je nedjelja. Mise su redovito.

2. U utorak je pobožnost sv. Anti. Također je u utorak blagdan Gospe od Anđela – Porcijunkula. Može se dobiti i potpuni oprost od vremenitih kazni ako pohodimo crkvu, ispovjedimo se i pričestimo, izmolimo Vjerovanje, Oče naš na nakanu Svetog Oca.

3. U četvrtak, petak i subotu su dani sv. Nikole Tavelića na Čepu. U 18:00 sati je sv. Misa nakon mise bit će predavanja. U subotu je Preobraženje Gospodinovo, drugi patron Župe. Pozivamo vas sve koji možete na Čep.

4. Iduću nedjelju je 19. nedjelja kroz godinu. Mise su: 8:00 rana, 9:30 đačka i Čep, 11:00 pučka i Bare; 14:00 na Kuli za pale branitelje i 18:00 večernja.

5. Darovatelji: nekoliko NN osoba. Hvala svim darovateljima.

6. U ime Božje ženi se: Martin Krišto, sin Željka i Dragice r. Hrgić i uzima Patriciu Grubešić, kćer Marijana i Silvane r. Vujica, oboje rođeni u Beču; Antonio Vukadinović, sin Ljube i Ruže r. Dujmović i uzima Mariju Velte, kćer Ernesta i Ivanke r. Bralo, oboje iz Busovače; Mateo Antunović, sin Zorana i Kate r. Dilber iz Kiseljaka i uzima Dianu Jezildžić, kćer Pere i Mirjane r. Tubin iz Busovače; Marko Krišto, sin Dragana i Darije r. Ćosić iz Busovače i uzima Sanju Kajić, kćer +Ante i Ankice r. Čelan iz Kiseljaka; Toni Arapović, sin Drage i Gordane r. Vidović iz Busovače i uzima Marinu Jurišić, kćer Josipa i Gordane r. Gavrić iz Osijeka; Davor Krišto, sin Žarka i Marijane r. Katava iz Busovače i uzima Fani Bućo, kćer Igora i Inge r. Pecirep iz Fojnice; Dragan Bošnjak, sin Mirka i Spomenke r. Tomas iz Busovače i uzima Ivanu Gogić, kćer Augusta i Mladenke r. Kristić iz Vijake. Mladencima nek’ je sretno i blagoslovljeno u braku.

7. Pokojni: Luce Vujica r. Trogrlić (1947). Pokoj vječni daruj joj Gospodine.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Izdane nove preporuke za cijepljenje četvrtom dozom

Hrvatski zavod za javno zdravstvo je objavio nove preporuke koje se tiču drugog docjepljivanja, odnosno takozvane četvrte doze. Prema uputama...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo