Ponedjeljak, 8 kolovoza, 2022

ŽUPNE OBAVIJESTI 14. Kroz godinu – 03. 07. 2022.

Pročitajte i ovo

1. Danas je 14. nedjelja kroz godinu. Mlada je nedjelja. Mise su redovito.

2. U utorak je pobožnost sv. Anti. Ujedno je blagdan sv. Ćirila i Metoda, zaštitnici Europe.

3. Iduću nedjelju je 15. nedjelja kroz godinu. Mise su: 8:00 rana, 9:30 đačka i nema mise na Čepu, 11:00 pučka i Bare, u 13:00 misa na Mladošu i 18:00 večernja.

4. Darovatelji: Kate Bošnjak 160 KM, Matan Marković iz Buselja 100 E i dvije NN osobe. Hvala svim darovateljima.

5. U ime Božje ženi se: Slaven Bilić, sin Ilije i Lucije r. Mađar iz Viteza i uzima Magdalenu Čavara, kćer Frane i Nade r. Vujica iz Busovače; zatim Neven Relota, sin Slavka i Slavice r. Akrap i uzima Martinu Malenica, kćer Slavka i Zorice r. Kalac, oboje iz Busovače; te Vinko Ćosić, sin Ivice i Jele r. Krišto iz Polja i uzima Željku Oroz, kćer Mladena i Kate r. Puljić iz Fojnice. Mladencima nek’ je sretno i blagoslovljeno u braku.

6. Došlo je do redovite promjene fratara na župi tako da fra Božidar Štrkalj odlazi na novu službu u Fojnicu, a fra Mario Dadić će doći ovdje u Župu. Hvala fra Boži za sve dobroga što je učinio za ovu Župnu zajednicu i neka ga Bog prati na njegovom životnom putu i poslanju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Lagumdžija otvoreno o pogubnoj bošnjačkoj politici: Umjesto da se pristupilo integraciji bar nekih opravdanih hrvatskih zahtijeva oni prijete Hrvatima da će im uzeti 6...

Nakon otvorene podrške Izraela izmjenama izbornog zakona BiH, koje predlažu HDZ i Hrvatska, za Klix.ba je svoj komentar dao...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo