Župa Busovača – Župne obavijesti – Broj 636 – 4. 11. 2018.

0
489
Danas je 31. nedjelja kroz godinu. Mise su redovitim nedjeljnim rasporedom osim mise na Čepu.

Utorak je posvećen sv. Anti. Nakon večernje mise bit će proba velikog zbora. U srijedu župni ured ne radi. U četvrtak je klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu.

U utorak i srijedu prikupljat ćemo pobir za sjemenište u Visokom i na Teologiji. Molimo prakarature da obiđu svaki svoje mjesto. Unaprijed zahvaljujemo prakaraturima i vama dragi župljani, na darovima i plodovima zemlje,

U subotu je župni vjeronauk za krizmanike: prva skupina u 9, druga skupina u 10. U 11 je vjeronauk za prvopričesnike. u 12 sati je proba malog zbora, a nakon toga je mala Frama.

Sljedeća nedjelja je 32. kroz crkvenu godinu. Mlada je nedjelja. Također, iduće nedjelje je proslava blagdana sv. Nikole Tavelića na Čepu sa svečanom misom u 11 sati. Pozivamo vas da dođete u što većem broju da zajedno proslavimo zaštitnika sv. Nikolu. Za patron ćemo se pripremati kroz mise trodnevnice na čast sv. Nikole u četvrtak, petak i subotu u 16 i 30 sati, a od 16 sati prilika za sv. ispovijed. Mise iduću nedjelju su: 8 sati rana, 9 sati Bare, 9 i 30 đačka, 11 Čep i u 17 sati večernja. Pučke mise u župnoj crkvi neće biti.

Stigao je novi broj Svjetla riječi, pretplatnici mogu podići svoje brojeve.

Darovatelji: Mario Mihaljević 50 E, Pero i Ljubica Batista 100 E, Ivo Šantić 100 KM, Anđelko Šantić 50 KM te jedna NN osoba. Hvala svim darovateljima.

Pokojni: Ankica Marić (1958), Vinko Varešković (1951). Pokoj vječni, daruj im Gospodine!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.