Župa Busovača – Župne obavijesti – Broj 581 – 15. listopad 2017.

Danas je sv. Luka, evanđelist. Župni ured neće raditi.U subotu je tečaj za brak na Gromiljaku. Također je u subotu, 22. 10. molitveni dan za Domovinu na Bobovcu. Misa će biti u 11 sati.

Sljedeća nedjelja je 29. kroz crkvenu godinu. Mlada je nedjelja. Mise će biti redovitim rasporedom: 8 sati rana, 9:30 đačka i Čep, 11 sati pučka i Bare te u 18 sati večernja. Iduću nedjelju je 9. nacionalno hodočašće FSR-a u Kraljevu Sutjesku. U nedjelju je također organizirano i hodočašće u Međugorje, prijavit se možete kod Marića busa. Polazak je u 6 ujutro, a cijena povratne karte iznosi 20 KM.

U prošlu nedjelju FRAMA Busovača organizirala je humanitarnu akciju kako bi se skupio novac za jednu teško bolesnu djevojčicu. Radi se o Tamari Starčević koja se većinu svog života bori s miokloničnom epilepsijom, izrazito rijetkom i teškom bolešću, poznatom još i kao Dravet sindrom. Prikupljano je gotovo 2000 KM. Ovom prilikom prije svega zahvaljujemo svim ljudima dobre volje koji su dali svoj prilog te našim Framašima koji su organizirali ovu akciju.

U utorak i srijedu prikupljat ćemo pobir za naše sjemenište u Visokom. Molimo prokurature da obiđu svaki svoj mjesto. Unaprijed svima zahvaljujemo a i vama, dragi župljani, na darežljivosti.

Darovatelji: Nekoliko NN Osoba. U ime župne zajednice zahvaljujemo darovateljima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Prijave za 7. Dan kazandžija i izvornog bećarca traju, u četvrtak sastanak prijavljenih grupa

Pronađeni vandali koji su oštetili spomen obilježje hrvatskim braniteljima u Novom Travniku