Župa Busovača – Župne obavijesti – Broj 576 – 10. rujan 2017.

Utorak je posvećen sv. Anti. Proba velikog zbora je utorkom iza večernje mise.

U srijedu župni ured neće raditi.

U četvrtak je blagdan Uzvišenja sv. Križa, dan naše provincije Bosne Srebrene. Taj dan mi fratri imamo kapitul u Sarajevu. Nakon večernje mise blagoslov s Presvetim.

U petak se slavi Gospa žalosna na Kalvariji.

Iduću subotu susret svih ministranata u 13:00 sati u župnoj crkvi. Susret Frame je nakon večernje mise. Pozivamo mlade da se uključe u ministrante, Framu i čitače.

Sljedeća nedjelja je 24. kroz crkvenu godinu. Mise će biti sljedećim rasporedom: 8:00 rana, 9:00 na Čepu, 11:00 pučka i Bare,14:00 Prosje i Dusina, 18:00 večernja. A župa Gromiljak ima iduću nedjelju vanjsku proslavu.

Crkveni brak žele sklopiti: Ivan Petrović, sin Želje i Marije r. Bralo iz Ravni i Sanja Lovrić, kći Franje i Sofije r. Akrap iz Krčevina; Jozun Blažević, sin Blaške i Milice r. Relota iz Polja i Anita Laštro, kći Tunje i Ružice r. Zelenika s Kule; Goran Bagarić, sin Franje i Gordane r. Smoljo iz Krčevina i Tanja Grebenar, kći Dragana i Ane r. Plavčić iz Viteza. Mladencima neka je sretno i blagoslovljeno!

Darovatelji: Davor Akrap 50 KM, Pero Vidović 30 KM, te nekoliko NN osoba. U ime župne zajednice zahvaljujemo darovateljima.

Stigao je novi broj Svjetla riječi pa molimo pretplatnike da preuzmu svoje brojeve.

Pokojni kroz ovaj tjedan: Marinka Čondra r. Bilić (1962) i Vojka Zujić r. Košarac (1961). Pokoj vječni daruj im Gospodine!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Održana 5. međunarodna smotra folklora “Srce Središnje Bosne”

Danas u dva navrata dijelovi Busovače bez električne energije