Župa Busovača – Župne obavijesti – Broj 474 – 30. kolovoz 2015.

Sljedeća nedjelja je 23. kroz crkvenu godinu. U sljedeću nedjelju, 6. rujna, u Brestovskom će biti proslava blagdana rođenja Blažene Djevice Marije, Male Gospe, u 11 sati. Trodnevnice na taj blagdan u Brestovskom će biti još sutra u 18 sati. Proslava blagdana Male Gospe na Gospinu Vrilu, župa Ovčarevo, bit će na sam blagdan, 8. rujna, u 11 sati. Trodnevnice pred blagdan Male Gospe na Gospinu Vrilu bit će u subotu, nedjelju i ponedjeljak u 18 sati. Kod nas će u sljedeću nedjelju mise biti po sljedećem rasporedu: 8 sati rana; 9 i 30 đačka; 11 u Barama i u 18 sati večernja. Dakle, neće biti pučke mise i mise na Čepu.

Ženi se: Marijo Šamija, sin Jerka i Jele r. Akrap iz Jazvina i uzima Mateu Jandrić, kćer Stipe i Kate r. Martić iz Buselja.

Ženi se: Filip Pojavnik, sin Krunoslava i Sonje r. Latinović iz Viteza i uzima Mirelu Vujica, kćer Bože i Janje r. Bešlić iz Busovače.

Ženi se: Aleksandar Vrećo, sin Radmila i Božice r. Batarilo s Bilalovca i uzima Božanu Budić, kćer Bože i Janje r. Bešlić iz Busovače.

Neka im je sretno i blagoslovljeno!

Darovatelji: Kristina i Vjekoslav Krajačić 20 KM; Marko Plavčić 100 AUD; Josip i Suzana Arapović 60 €; N. N. 50 KM; Dragica Sučić 100 €; Dragan Sučić 100 €; Mladen i Mira Tomičić 60 €; Marko Pezo 100 €. Svima od srca hvala!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sveučilište/Univerzitet Vitez

FPN Sveučilišta/Univerziteta ‘VITEZ’ organizira okrugli stol o temi ‘Borba protiv korupcije i organiziranog kriminaliteta’

Fondacija Hastor

19 stipendija za učenike iz Busovače