Nedjelja, 3 srpnja, 2022

Župa Busovača – Župne obavijesti – Broj 474 – 30. kolovoz 2015.

Pročitajte i ovo

Sljedeća nedjelja je 23. kroz crkvenu godinu. U sljedeću nedjelju, 6. rujna, u Brestovskom će biti proslava blagdana rođenja Blažene Djevice Marije, Male Gospe, u 11 sati. Trodnevnice na taj blagdan u Brestovskom će biti još sutra u 18 sati. Proslava blagdana Male Gospe na Gospinu Vrilu, župa Ovčarevo, bit će na sam blagdan, 8. rujna, u 11 sati. Trodnevnice pred blagdan Male Gospe na Gospinu Vrilu bit će u subotu, nedjelju i ponedjeljak u 18 sati. Kod nas će u sljedeću nedjelju mise biti po sljedećem rasporedu: 8 sati rana; 9 i 30 đačka; 11 u Barama i u 18 sati večernja. Dakle, neće biti pučke mise i mise na Čepu.

Ženi se: Marijo Šamija, sin Jerka i Jele r. Akrap iz Jazvina i uzima Mateu Jandrić, kćer Stipe i Kate r. Martić iz Buselja.

Ženi se: Filip Pojavnik, sin Krunoslava i Sonje r. Latinović iz Viteza i uzima Mirelu Vujica, kćer Bože i Janje r. Bešlić iz Busovače.

Ženi se: Aleksandar Vrećo, sin Radmila i Božice r. Batarilo s Bilalovca i uzima Božanu Budić, kćer Bože i Janje r. Bešlić iz Busovače.

Neka im je sretno i blagoslovljeno!

Darovatelji: Kristina i Vjekoslav Krajačić 20 KM; Marko Plavčić 100 AUD; Josip i Suzana Arapović 60 €; N. N. 50 KM; Dragica Sučić 100 €; Dragan Sučić 100 €; Mladen i Mira Tomičić 60 €; Marko Pezo 100 €. Svima od srca hvala!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Bolnica Travnik dočekala četvero novih specijalista u svom kadru: Dr. Šatrović organizirao prigodan prijem

U kabinetu direktora JU Bolnica Travnik, direktor ove Ustanove dr. Adnan Šatrović jučer je organizirao prijem za specijaliste koji...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo