Župa Busovača – Župne obavijesti – 27. 11. 2022. – 1. nedjelja došašća

Danas je 1. nedjelja došašća, ujedno i mlada nedjelja. Od sutra počinju mise zornice na koje pozivamo sve vas, a posebno djecu i mlade da se kroz ovo vrijeme duhovno pripravimo za proslavu Božića. Zornice su u 6 i 30 sati, a pola sta prije zornica ćemo ispovijedati. Nedjeljom i blagdanima nema zornica. Pod misama zornicama molit ćemo za pokojne kao i pod večernjim misama.

Utorak je pobožnost sv. Anti. U četvrtak klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu. U petak je prvi petak i subotu prva subota u mjesecu.

U subotu je vjeronauk u 9 sati za krizmanike, u 10 sati za prvopričesnike, u 10 i 45 sati proba malog zbora. U 11 i 30 sati je mala Frama.

Iduća nedjelja je 2. nedjelja došašća. Mise iduću nedjelju su: 8 sata rana, 9 i 30 sati đačka, 11 sati u Barama i pučka misa te u 17 sati večernja sveta misa.

Molimo vas da prakaraturima ili u Župni ured prijavite članove svoje obitelji koji su za ispovijed: stare, bolesne i nemoćne tako da ćemo iduću nedjelju najaviti raspored ispovijedanja.

Darovatelji: Nikola Ljubas 100 KM, Ruža Šantić 50 KM, Slavica Brnada 100 KM, Slavica Ćosić 200 KM, Nikica Petrović Ive 50 EUR, Dragan Vujević 50 EUR, Anto i Mande Drljepan 100 EUR, Kata Lukin 60 KM i nekoliko NN osoba. Hvala svim darovatlejima.

Od danas počinjemo primati mise za pokojne za iduću godinu.

Umrli: Željka Milinović rođ. Ćosić (1967.), Zoran Galić (1958.). U Kanadi je umro naš župljanin Rafael Arapović, tamo će biti i sahranjen. Pokoj vječni daruj mu, Gospodine!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

DODIK: Štetočina Komšić, provokator i folirant za prvu neslužbenu posjetu inozemstvu odabrao Banja Luku

Ronaldu ponuđen ugovor od 216 milijuna eura