Petak, 2 prosinca, 2022

Željko Komšić otišao korak dalje, predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića nazvao budalom

Pročitajte i ovo

“Pojedini stranci misle da smo mi u Bosni i Hercegovini od gume i da možemo kralježnicu saviti do poda. Zato je jako važno tko vam sa nekim političkim karakteristikama sjedi u bilo kojoj instituciji počev od Predsjedništva pa naniže. Pojedinac može da uradi puno ako drži do sebe, poštenja, časti i pravde, do ljudi sa kojima radi i do građana ove zemlje. Nije nevažno kakav je omjer snaga u Predsjedništvu, državnom i federalnom parlamentu, i uvjerili smo se u to, ali je isto kako važno tko je kod od kakve japije”, kazao je Željko Komšić, kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda, na predizbornom skupu u Bihaću.

Komšić je poručio kako niko ne treba biti naivan i misliti da se pritisak na BiH neće nastaviti, čemu svjedoče izjave i aktivnosti Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića, koji nastoje da ponize građane BiH.

Komšić je kazao da je Milanović došao u Jajce zakuhao, pa pobjegao u Laktaše, a Hrvate ostavio da se pravdaju svojim susjedima o tome šta je budala htjela da kaže.

– To nije nikakva briga za Hrvate, kazao je Komšić te istakao da se politički procesi odvijaju na istim postavkama kao i 1992. kada su neprijatelji uočili trenutak i mogućnost da se BiH rasparča.

Rekao je da njemu ne smeta ni to kada ga pojedinci vrijeđaju, samo ukoliko ne mrze Bosnu i Hercegovinu.

 

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Osoba E.Đ. iz Viteza prijetila premijeru SŽ, pretresom mu pronašli automatsku pušku!

Jučer, 30. studenog 2022. godina obaviještena je Uprava policije MUP-a Županije Sarajevo da je Vlada Županije Sarajevo zaprimila pismenu...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo