spot_img
spot_img
Četvrtak, 20 lipnja, 2024

Završen I. boćarski turnir ”Duhovi” Nova Bila u organizaciji boćarskog kluba ”Dubrave”

U pozitivnom ozračju prijateljstva, natjecateljskog duha, susretljivosti, razumijevanja i novih poznanstava završen je I. Boćarski turnir ”Duhovi” Nova Bila, čiji je organizator Boćarski klub ”Dubrave” Nova Bila Travnik.

Važno je nakon svakog događaja napraviti evaluaciju postignutog i uputiti riječi zahvale.

Uzimajući u obzir iskazano zadovoljstvo natjecatelja, posjetitelja i samih članova boćarskog kluba turnir je ocijenjen kao izvrstan, te je opravdao svoju svrhu međugeneracijskih i inkluzivnih susreta.

Isto navodimo, jer, osim medalja i prigodnih nagrada za osvojena prva tri mjesta, uručene su i medalje priznanja za najmlađeg i najstarijeg natjecatelja.

Najmlađi natjecatelj je Franjo Augustinović (10 godina) čija je ekipa ”Mlade nade” Boćarskog kluba ”Dubrave” osvojila i četvrto mjesto. Najstariji natjecatelj je Anto Stojak (78 godina) koji je nastupio u III. ekipi Boćarskog kluba “Dubrave”.

Treće mjesto na turniru osvojila je ekipa ”Kumova i prijatelja” iz Nove Bile na čelu s Vlatkom Matoševićem.

Drugo mjesto na turniru osvojila je ekipa Hrvatskog kulturnog društva ”Kandija” Bugojno kojima organizator turnira odaje posebno priznanje za odnos prema igri i iskazanu kvalitetu i umijeće u boćanju.

Pobjednik I. boćarskog turnira ”Duhovi” Nova Bila je ekipa Boćarskog kluba ”Dubrave” koju je predvodio kapiten kluba Zoran Radeljić Jakić (Jaro) zajedno sa Slavkom Topalovićem, Draganom (Nanetom) Topalovićem i Marinkom Brnadom.

Boćarski klub ”Dubrave” uputio je i riječi zahvale, uručio prigodne zahvalnice svim natjecateljskim ekipama, te na poseban način odao priznanje dobrim ljudima i institucijama koji su pomogli u izgradnji boćarskog terena, a to su: gosp. Bojan Domić, ministar Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Kantona Središnja Bosna, Općina Travnik i predsjedateljica OV Travnik Vlatka Lovrinović, Slavko Gudelj, Slavko Blaž, Vuković d.o.o. te iskreni prijatelj i susjeda Mirjana Biljaka, navode organizatori za Travnički vjesnik.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti