Završen Final Four Odbojkaške GMS lige Kantona Središnja Bosna

0
742
Odbojkašicama Busovače 2. mjesto. Najbolja tehničarka Ana Relota, a smečer Tijana Perković

U Busovači su u nedjelju igrane utakmcie završnice Final Four Odbojkaške GMS lige Kantona Središnja Bosna. U polufinalnim utakmicama nije bilo rezultatske neizvjesnosti. U prvom polufinalu domaća ekipa je relativno lako pobijedila ekipu Sloge iz G. Vakufa/Uskoplja u reprizi prošlogodišnjeg finala.

U drugom polufinala rutinska pobjeda ekipe Victorya nad ekipom Time Out iz Jajca.

Malo neizvjesnija utakmica je bila utakmica za treće mjesto u kojoj ekipa iz Gornjeg Vakufa pobjeđuje rezultatom 2:0 i tako osvaja brončanu medalju.

U prepunoj dvorani SŠ Busovača u finalu su se sastale favorizirana ekipa domaćina i ekipa Victory iz Novog Travnika. Bila je to 125 utakmica između ove dvije ekipe.

Gošće su se bolje snašle; igrale su bolju obranu, imale kvalitetniji servis i zasluženo osvojile, po prvi put u povijesti, ovaj trofej.

Rezultat na kraju je glasio 25:21 i 25 :20 za goste iz N. Travnika.

“Uz ovoliko grešaka nije se moglo protiv izuzetno dobre i borbene ekipe Victory. Naše djevojke su malo bile i pod pritiskom koji je ostavio traga na njihovoj igri. Mi smo možda odigrali za ovih 10 godina preko 100 utakmica i izgubili svega nekoliko puta. Danas je pobijedila bolja ekipa i mi od srca čestitamo. Zahvaljujemo se predivnoj i mnogobrojnoj publici. Nadamo se da su uživali i imali što za vidjeti. Još jednom čestitam svim sudionicima i osvajačima medalja kako ekipnim tako i pojedinačnim!”, ističe trener OK Busovača i predsjednik skupštine OS KSB/ SBK, profesor Dragan Lovrić, koji nije propustio priliku zahvaliti se i našem portalu na medijskom prostoru.

REZULTATI PRVIH POLUFINALNIH UTAKMICA:
Busovača – Sloga 25:14,25:20
Victory – Time Out 25:15,25:16

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO:
Sloga – Time Out 25:19,25:23

FINALE:
Busovača – Victory 21:25,20:25

KONAČNI POREDAK FINAL FOURA:
4. mjesto Time out,
3. mjesto Sloga
2. mjesto Busovača i
1. mjesto Victory

NA SAMOM KRAJU URUČENA SU PRIZNANJA I ZA NAJBOLJE POJEDINCE FINAL FOUR-a:
Najbolji igrač- Džana Smajić (Victory) Tehničar -Ana Relota (Busovača), Smečer Tijana Perković (Busovača), korektor Lana Memišević (Victory), bloker- Barbara Ljubez (Time out).