Zatvoren “Kiseljak open” – pehar putuje u Belgiju

Svečanom dodjelom nagrada u nedjelju je završeno 23. izdanje teniskog turnira “Kiseljak open”.

Pehar ove godine putuje za Belgiju jer je nakon tri seta finalnog meča pobjedu odnio Joris de Loore. Libanonac Hady Habib zaustavljen je u finalu koje su na terenu Teniskog kluba Ellitpic pratili brojni ljubitelji bijelog sporta ali i gledatelji RTV-a Herceg Bosna u prijenosu uživo.

Oba finalista su nakon sedam dana natjecanja u Kiseljaku istaknuli odličnu organizaciju ovog, jednog od najjačih turnira u regiji, ali i gostoljubivost domaćina.

Općina Kiseljak je partner i suorganizator ovog velikog sportskog događaja a pobjedničke pehare finalistima je uručio načelnik Mladen Mišurić-Ramljak koji je i zatvorio turnir te pohvalio cijeli organizacijski tim Teniskog kluba Eliptic koji na najbolji mogući način promovira općinu Kiseljak ali i cijelu BiH.

Predsjednik Kluba i direktor turnira Robert Biletić već je najavio novo izdanje turnira na kojem su i ove godine nastupile desetine tenisača iz cijelog svijeta. Svečanosti zatvaranja su nazočili i izvršni direktor tvrtke Sarajevski kiseljak Darko Josipović te predstavnik tvrtke Boreas, Alojz Stanić. Također, finalni dan turnira i ove je godine pratio i veleposlanik Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini, Ivan Sabolić.

Podsjećamo, ukupan nagradni fond turnira je 25 000 dolara a isti se boduje za ATP ljestvicu i igra pod okriljem Međunarodne teniske asocijacije.
Finalni dan je upotpunjen glazbenim programom ali i nastupima kiseljačkih mažoretkinja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

VIDEO | Amira sve poslove radi s osmijehom, za mjesec dana napravila 25 kaca sira

Slavlje izmaklo kontroli: Kuma se popela na krov pa bacala crijepove