Zapažen uspjeh viteških karataša na 4. Hrvatskim svjetskim igrama

U organizaciji Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i Hrvatskog svjetskog kongresa a pod visokim pokroviteljstvom Kolinde Grabar Kitarović, predsjednice Republike Hrvatske, u Zagrebu su od 18.-22. srpnja 2017. godine održane 4. Hrvatske svjetske igre na kojima je sudjelovalo preko 900 natjecatelja iz 31 države koji su se natjecali u 16 sportskih disciplina, među kojima i dva natjecatelja iz Karate kluba ”VITEZ” Vitez.

Oba natjecatelja, Robert Šafradin i Mario Subašić, bili su vrlo uspješni osvojivši brončane medalje u juniorskoj konkurenciji u borbama -68 kg odnosno -63 kg.

Hrvatske svjetske igre su amatersko sportsko natjecanje na kojemu sudjeluju Hrvati i njihovi potomci iz cijelog svijeta. Igre su ne samo manifestacija sportskog duha već događaj koji ujedinjuje matičnu domovinu, hrvatsko iseljeništvo, hrvatsku nacionalnu manjinu i Hrvate iz BiH. Igre su i prilika za susrete i druženja, prilika povezivanja Hrvata izvan domovine i jačanje međusobnih veza i zajedništva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kiseljak: Bogat vjerski i kulturni program povodom blagdana sv. Ane

Korisnici se najviše zlostavljaju na ovoj društvenoj mreži