spot_img
spot_imgspot_img
Utorak, 27 veljače, 2024

Verbalni napadi ‘komunjara’ na gradonačelnika Mostara jer im je rekao što ih ide

Nakon što je gradonačelnik Mostara prozvao tkz antifašiste koji su iz raznoraznih ‘pripizdina’ stigli u Mostar i rekao im ono što im očigledno nije sjelo, javili su skoro svi unitaristi iz Sarajeva koji znaju sva slova kako bi eto obranili partizaniju a docirali gradonačelniku Kordiću.

Nekima je jako teško prihvatiti istinu da su partizani činili zlodjela u ratu a njihovi sljedbenici komunisti su na ovim prostorima vladali 45 godina i nisu zadobili veće simpatije naroda, posebno hrvatskog, nisu zadobili uopće. Hrvati znaju za strašne zločine koje je ta Titova banda činila po Hercegovini ubijajući nedužan narod i svećenike.

Svi oni koji ovih dana pišu i pisat će nekakve svoje kritike prema gradonačelniku Kordiću jednostavno trebaju znati da ta ekipa nikad neće biti prihvaćena među hrvatskim narodom u Hercegovini jer za to postoje debeli razlozi. Nitko to neće promijeniti ni SUBNOR, ni tkz.antifašisti niti Igor Stojanović i njemu slični.

Partizani i komunisti nikad neće biti simpatični hrvatskom narodu u Hercegovini kao i hrvatskom narodu u cijeloj BiH.

Podsjećamo da je gradonačelnik Mostara pristigle komuniste upozorio da nose neprihvatljive i omražene simbole komunizma te da je ta ideologija pobijeđena.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM