Velik interes za utakmicu Viteza i Hajduka

Nogometna utakmica između NK „Vitez“ iz Viteza i HNK „Hajduk“ iz Splita bit će najljepši rođendanski poklon za 70. rođendan viteškog premijerligaša, kako navijačima domaće momčadi, tako i svim pripadnicima brojnog navijačkog puka splitskih bijelih.

U Vitezu se sve priprema za ovaj nezaboravni nogometni spektakl, a velik interes za ovim susretom vlada u čitavoj Bosni i Hercegovini, a svoj dolazak najavili su i brojni ljubitelji nogometa iz Hrvatske.

Utakmica će biti odigrana na Gradskom stadionu Vitez, u petak, 6. listopada 2017. godine, s početkom u 15,00 sati. Cijena ulaznice je 10 KM, a besplatan ulaz osiguran je za djecu mlađu od 10 godina

„Kako je riječ o prvom gostovanju splitskog Hajduka u Vitezu interes je nezapamćen. Hajduk je istinski sportski brend i magnet koji će napuniti tribine našeg stadiona, u to nema sumnje. U prilog tomu govori i tvrdnja da su ulaznice za gotovo 60% kapaciteta stadiona rasprodane, a nastojat ćemo ostaviti jedan manji dio ulaznica koje ćemo pustiti u prodaju na sam dan susreta, zbog svih koji će doći iz drugih krajeva BiH ili Hrvatske“, priopćeno je danas iz NK Vitez.

Zbog velike potražnje za ulaznicama NK „Vitez“ je odlučio povećati broj prodajnih mjesta u Vitezu, ali otvoriti prodajna mjesta i u susjednim općinama.

Prodajna mjesta VITEZ:

➡ Caffe Kaktus
➡ Caffe Piano
➡ Caffe Rijeka
➡ Caffe 7
➡ SRC Romari
➡ Caffe Coin

Nova prodajna mjesta:

➡ NOVI TRAVNIK Caffe Balkan
➡ KISELJAK Caffe Movie
➡ BUSOVAČA Beer Bar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

DORH traži od Tužiteljstva BiH adrese 16 generala Armije zbog zločina nad bh. Hrvatima

Sindikat Doma zdravlja Busovača upozorava na psihički pritisak na zaposlenike i prevare?!