V.d. direktora Marinko Gilja imenovao prve suradnike

Elektroprivreda HZ HB Mostar

Nakon što su ih jučer pripadnici privatne zaštitarske tvrtke spriječili, nova Uprava Elektroprivrede HZ HB na čelu s vršiteljem dužnosti direktora Marinkom Giljom ušla je danas u Upravnu zgradu i održala sastanak, javlja Federalna televizija.

Vršitelj dužnosti direktora Marinko Gilja oko 14 sati je došao u Upravnu zgradu Elektroprivrede HZ HB. Zaštitarima koje je unajmila stara uprava otkazana je suradnja, a policija je osiguravala nesmetan ulazak. Ured Nikole Krešića, rekao je Gilja, bio je zaključan, pa su za sastanak poslužile druge prostorije.

No, stara uprava se, najavljuju, neće predati bez borbe. Nikola Krešić nije želio pred kamere. Sutra će, najavio je doći na posao, ali je poručio kako se nad njim i suradnicima vrši pravno nasilje i da će konačnu riječ dati sud.

FTV je objavila kako je Gilja imenovao svoje prve suradnike. Gojko Anić je izvršni direktor za pravne poslove, Anto Tutiš za ekonomske, dok je na čelu proizvodnje Ivica Čule. Za distribuciju je zadužen Ilija Bakalar,opskrbu Ivica Pavković,a izvršni direktor za razvoj je Drago Bago.

Stara uprava se, najavljuju, neće predati bez borbe. Nikola Krešić nije želio pred kamere. Sutra će, najavio je, doći na posao, ali je poručio kako se nad njim i suradnicima vrši pravno nasilje i kako će konačnu riječ dati sud

Dnevnik.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Marinko Čavara i fra Janko Ljubos

Predsjednik FBiH Marinko Čavara posjetio fra Janka Ljubosa

HKD Napredak BiH

HKD Napredak obilježava 25 godina obnove rada