Nedjelja, 4 prosinca, 2022

Uskoro sanacija regionalne prometnice Zenica-Vitez preko Vjetrenica

Pročitajte i ovo

Na regionalnoj prometnici Zenica-Vitez, preko Vjetrenica, uslijed svibanjskih poplava i klizišta, došlo je do oštećenja jedne kolovozne trake u mjestu Čajdraš, a više od godinu dana ovo mjesto predstavlja životnu prijetnju za sve vozače.

Situacija na ovoj dionici dodatno je rizičnija s dolaskom hladnijeg vremena i snijega, a za sanaciju ovog dijela oštećenog kolovoza nadležna je Županijska direkcija za ceste. Podsjetimo, proces sanacije jedno vrijeme “kočio” je Ured za razmatranje žalbi, koji je konačno okončao žalbeni postupak.

Nakon više od godinu dana mještani ovog naselja, ali i tisuće vozača koji svakoga dana koriste ovu prometnicu mogu konačno odahnuti, budući da je završena tenderska procedura izbora najpovoljnijeg izvođača radova koji će biti zadužen za sanaciju ovog regionalnog puta. Tako je posao vrijedan 162.000 KM povjeren zeničkoj firmi „Almy Transport“, a radovi bi trebali početi najkasnije u ožujku odnosno čim to vremenski uvjeti budu dozvoljavali.

Avaz.ba

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

ŽUPNE OBAVIJESTI 2. Došašća – A – 04. 12. 2022.

1. Danas je 2. nedjelja došašća. Zornice su u 6:30, a prije zornica ćemo ispovijedati. 2. Raspored ispovijedanja starih i...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo