Petak, 2 prosinca, 2022

Vodstvo Udruge policajaca Hrvatskih branitelja u BiH posjetilo ministra MUP-a HNŽ Bevandu i ministra MUP-a HBŽ-a Lovrića

Pročitajte i ovo

Udruga policajaca Hrvatskih branitelja u BiH je udruga koja okuplja policijske službenike koji su tijekom rata časno i dostojanstveno branili svoje domove i stoljetna ognjišta.

Udruga čiji je predsjednik Busovljak Josip Marić neumorno radi na ostvarivanju statutarnih ciljeva, a uz to udruga je aktivna i na obljetnicama diljem Bosne i Hercegovine. Tako smo članove i predstavnike ove udruge mogli vidjeti na obilježavanju 28. godišnjice stradanja na Busovačkoj planini, na obljetnicama u Zenici, Putišu, Dusini, Križančevu selu, Buhinim kućama i sl. Obilježili su i obljetnicu u kojoj je ubijen ministar FMUP-a Jozo Leutar. Od značajnijih aktivnosti svakako treba spomenut i konstruktivan sastanak s predsjednikom RH Zoranom Milanovićem.

Između ostalog, članovi udruge nastoje obići sve ministre unutarnjih poslova u županijama gdje Hrvati žive. Prvo su posjetili ministra unutarnjih poslova ŽSB-a Feliksa Vidovića, a nedavno i ministra MUP-a HNŽ-a Slađana Bevandu i ministra MUP-a HBŽ-a Maria Lovrića. Ove sastanke Udruga policajaca Hrvatskih branitelja u BiH održava kako bi ispunila svoje zacrtane ciljeve te nadležne upoznala s ciljevima koje planiraju ostvariti tijekom 2022. godine.

Pogledajte nekoliko fotografija:

Udruga policajaca Hrvatskih branitelja u BiH posjetila Vukovar u povodu 30. obljetnice pada Vukovara

Predsjednik Milanović primio predstavnike Udruge policajaca Hrvatskih branitelja u Bosni i Hercegovini

Udruga policajaca hrvatskih branitelja u BiH odala počast pokojnom Jozi Leutaru

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Osoba E.Đ. iz Viteza prijetila premijeru SŽ, pretresom mu pronašli automatsku pušku!

Jučer, 30. studenog 2022. godina obaviještena je Uprava policije MUP-a Županije Sarajevo da je Vlada Županije Sarajevo zaprimila pismenu...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo