Četvrtak, 29 srpnja, 2021

U Vitezu održan pokazni seminar za košarkaške sudije KKS SBK/KSB

Pročitajte i ovo

U pretresu cisterne pronađeno 247 tisuća kutija cigareta, vrijednost više od 1,3 milijuna KM

Postupajući po nalogu Tužiteljstva BiH, policijski djelatnici SIPA u suradnji sa Upravom za neizravno oporezivanje (UINO) BiH, izvršili su...

U Međugorje stižu mladi iz cijeloga svijeta, budi se život, klice dobrote…

Ovogodišnji 32. po redu Festival mladih u Međugorju održat će se od 1. do 6. kolovoza pod geslom “Koje...

Novac stiže i u Busovaču: Vlada RH donijela odluku o raspodjeli 25 milijuna kuna za projekte Hrvata u BiH

JP Radio Busovača d.o.o. Busovača dobit će 50 tisuća kuna za projekt "Nabavu opreme za emitiranje i prijenos radijskog...
Jučer, nedjelja 19.1.2020., u GSD Vitez održan je pokazni seminar za sve aktivne sudije Kantonalnog košarkaškog saveza SBK/KSB.

Zajedničkom incijativom Sudijske organizicje i Upravnog odbora KKS SBK/KSB, na najbolji mogući način, iskorištena ja pauza u prvenstvu No 1 Lige mladih SBK/KSB te su se nove i mlade sudije još jednom mogle posvetiti usavršavanju, upijajući znanje i savjete puno iskusnijih kolega.

Mlade sudije prezentirale su do sada naučeno znanje na trening utakmicama kadeta, pionira i predpionira Škole košarke „Prvi koš“ Vitez, koji su s puno strpljenja „asistirali“ Sudijskoj organizaciji KKS SBK/KSB, te im uvelike pomogli u realizaciji još jednog hvale vrijednog seminara.

KKS SBK/KSB korak po korak pokazuje da je jedan od bolje organiziranih građanskih Saveza na području SBK/KSB, a svakom novom aktivnošću pokazuje svim nadležnim institucijama da se na njih u budućnosti još ozbiljnije može računati.

Vrijedno je napomenuti da se pod okriljem KKS SBK/KSB odigrava No1 Liga mladih SBK/KSB, u kojoj je u sezoni 2019./2020. prijavljeno 14 klubova iz Fojnice, Kiseljaka, Busovače, Viteza, Novog Travnika, Travnika, Turbeta, Donjeg Vakufa, Jajca, Bugojna, Gornjeg Vakufa/Uskoplja, a kao gost lige nastupa i košarkaški klub iz Rame/Prozora.
Za najbolje u sezoni 2019./2020. kroz 26 kola, u muškoj konkurenciji bori se 5 juniorskih, 12 kadetskih, 9 pionirskih i 10 predpionirskih selekcija, a u ženskoj konkurenciji za titule najboljih bore se 4 kadetske, 7 pionirskih i 4 predpionirske selekcija, a za što je ukupno prijavljeno i licencirano oko 600 mladih košarkaša i košarkašica.

- Advertisement -

Nastavak No1 Lige mladih SBK/KSB za sezonu 2019./2020. zakazan je za 25./26.1.2020.

Sigurni smo da će i u narednom periodu slični seminari i slične aktivnosti biti što češće u organizaciji KKS SBK/KSB, radi što boljeg i što višeg kvaliteta košarke na području SBK/KSB.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

FOTO | Otvoren najslađi kutak u našem gradu – palačinkarnica “Mljac – mljac”

U subotu 12. lipnja, na adresi Branitelja Domovine bb, svoja je vrata svečano otvorila palačinkarnica "Mljac-mljac". Ovo je prva...
- Marketing -

Posljednje objavljeno

FOTO: Započeo IX. Franjevački hod Frame Bosne Srebrene

Jučer je započeo „IX. Franjevački hod Frame Bosne Srebrene”. Franjevački hod je hodočašće mladih s ciljem produbljivanja osobne vjere,...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo