Utorak, 5 srpnja, 2022

U tijeku akcija prikupljanja pomoći za liječenje Vitežanina

Pročitajte i ovo

Nogometni klub „Rijeka“ iz Viteza i prijatelji, među kojima i portal Vitez.info, pokrenuli su još jednu humanitarnu akciju, a ovoga puta u pitanju je prikupljanja pomoći u svrhu liječenja Dražana Šakića – Bande iz viteškog naselja RIjeka.

“Dragi prijatelji, obraćamo vam se sa zamolbom za donaciju novčanih sredstava koja su neophodna za što žurniji nastavak liječenja našeg Dražana Šaića. Uzimajući u obzir trenutnu situaciju, razumijevajući kompleksnost trenutka, kako za Dražana, tako i za sve nas, vjerujemo kako ćemo zajedničkim snagama uspjeti izvojevati još jednu pobjedu i na koncu zajednički slaviti, kao i mnogo puta do sada”, poručili su za Vitez.info iz NK “Rijeka”.

Dražan Šakić dugogodišnji je srčani bolesnik, a tijekom posljednjih nekoliko godina zdravstveno stanje mu se značajno pogoršalo te srce radi na samo 29 postotaka, što je dovelo pod znak pitanja ne samo obnašanje redovnih dnevnih aktivnosti, nego i njegov život u pitanje.
Liječnici na KCUS u Sarajevu su nakon provedenih opsežnih pretraga ustanovili kako je isključivo rješenje ugradnja CRDT uređaja (vrsta pacemakera), koji bi poboljšao rad srca. Operativni zahvat osim što je neophodan je i žuran te bi se morao obaviti u najkraćem mogućem roku.

Ovaj operativni zahvat i sam uređaj koštaju 28 000 KM, a visina sudjelovanja u participaciji Zavoda zdravstvenog osiguranja KSB iznosi 10 000 KM. Dakle, za operativni zahvat i ugradnju ovoga uređaja Dražanu je neophodno dodatnih 18 000 KM.

Kako Dražan trenutno nije u radnom odnosu, a još uvijek ne ispunjava uvjete za mirovinu, tako nije u mogućnosti ni kreditno se zadužiti te mu je neophodna pomoć.

“Pozivamo sve dobre ljude i prijatelje, ne samo našeg kluba, nego i sporta uopće da se odazovu našem pozivu i pruže potporu, a našem Dražanu šaljemo poruku da smo čvrsto uz njega i želimo mu da i iz ove borbe izađe kao pobjednik“, kazali su za portal Vitez.info iz NK „Rijeka“.

Svi koji su u mogućnosti svoju potporu mogu uplatiti na broj žiro računa NK Rijeka, 3382502200347365, otvoren kod UniCredit banke.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

MALI OGLAS Prodaje se stambeno-poslovni objekat u Busovači

Na dionici magistralnog puta M5 Busovača - Kiseljak prodaje se nekretnina u vrijednotsi od 15.000,00 KM. Objekat se nalazi...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo