Srijeda, 6 srpnja, 2022

U kanti za smeće pronađena ručna bomba

Pročitajte i ovo

Danas, 3. studenog 2015. oko 10 i 30 sati djelatnici JKP “Bašbunar” u Travniku, koji su vršili odvoz smeća iz Bosanske ulice u Travniku, pronašli su u kanti za smeće ručnu bombu.

Odmah nakon prijave na lice mjesta upućena je patrola policije. Nešto poslije su službenici kriminalističke policije izvršili uviđaj te uz asistenciju službenika Civilne zaštite uklonili pronađenu bombu.

“Ovakvim postupkom neodgovorni građanin je izazvao opasnost za ljude i imovinu, a u tijeku su mjere na njegovoj identifikaciji zbog sumnje na počinjenje krivičnog djela “Izazivanja opće opasnosti”, iz člana 323. KZ FBiH, za koje je propisana kazna zatvora u trajanju 3 mjeseca do 3 godine”, navodi se u priopćenju MUP-a ŽSB.

Iz MUP-a podsjećaju građane da je na snazi novi Zakon o nabavci, držanju i nošenju oružja i municije Srednjobosanske županije. Isti propisuje amnestiranje svih onih koji dobrovoljno predaju naoružanje ili minsko – eksplozivna sredstva, čime bi izbjegli prekršajnu ili kaznenu odgovornost i pomogli u stvaranju sigurnog okruženja za sve.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Jeste li znali? Poslodavac u FBiH je dužan omogućiti radniku četiri slobodna radna dana zbog vjerskih praznika

Poslodavac u FBiH dužan je radniku omogućiti odsustvo do četiri radna dana zbog vjerskih praznika od kojeg su dva...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo