spot_img
spot_img
Četvrtak, 20 lipnja, 2024

U Bučićima pronađen ukradeni bankomat, automobil zapaljen

Dana 20.08.2015. godine, oko 14 sati, prijavljeno je Policijskoj stanici Novi Travnik, da je u mjestu Bučići, općina Novi Travnik pronađeno zapaljeno vozilo marke ‘Ford Galaxy’ i pored njega bankomat za novac, koji je u noći 18/19.08.2015. godine otuđen na području Novog Travnika.

Očevidne radnje su obavili službenici Odjela krim. policije Policijske uprave Travnik, a poduzimaju se neophodne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog kaznenog djela.

Podsjetimo, bankomat je otuđen iz trgovačkog centra ‘Konzum’ u Novom Travniku. Prema navodima, bankomat je pripadao ‘Procredit’ banci, a krađa se dogodila oko 3:30 sati, piše Bljesak.

Još početkom ove godine pisalo se kako policija još nije uspjela razotkriti niti jednu od brojnih pljački bankomata po Bosni, a razbojnici su se uvijek koristili dobro isprobanom metodom, a ponekad im je bilo dovoljno samo nekoliko minuta da iščupaju bankomat i odvezu ga u nepoznatom smjeru, no često su znali upadati i u okršaje s policijom.

Krađe bankomata su se dogodile u Klokotnici, zatim Banja Luci, kod Doboja, kod Kneževa, potom kod Travnika, u Omarskoj, te u Novoj Topoli kod Gradiške. Sve ove krađe dogodile su se u posljednjih šest godina.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti