spot_img
spot_img
Subota, 13 travnja, 2024

Tvrtka iz središnje Bosne širi kapacitete: Prodamo sve što proizvedemo

Poslovna vizija Kristala je bila postati lider u regiji u području staklarstva, što su i postigli. Onda se samo dalje nastavlja i razvija.

Direktorica komercijalnog sektora tvrtka Kristal iz Viteza Ana Jerković, najavila da je ova tvrtka ide u nove investicije. Tvrtka trenutno ima ukupno 230 zaposlenih. Izrađuju različite proizvode od stakla.

– Ono po čemu smo jedinstveni na BiH tržištu, ali i šire, jesu stakla koja proizvodimo za brodogradnju i protupožarna stakla. Koncept rada se temelji na principu da kupcima nudimo kompletnu uslugu i sve na jednom mjestu u svijetu stakla – kazala je Jerković.

Svake godine bilježe rast i proizvodnje i prodaje, tako i prethodne godine. Trenutno posluju na granici proizvodnih i prodajnih mogućnosti, zbog čega idu u nova ulaganja u cilju povećanja kapaciteta.

Prošle godine su uložili u dodatnu novu opremu za obradu stakla kao i izradu, a u ovoj godini instaliraju dvije nove linije za proizvodnju termoizolirajućeg stakla koja će nim omogućiti proizvodnju veće količine jer trenutno posluju s maksimalnim kapacitetima.

– Uspjeh ne dolazi preko noći, tako nije došao ni kod nas. Brzi rast naše tvrtke potvrda je dugogodišnjeg rada, odricanja, truda, vizije, dobrih i ne tako dobrih odluka, zbog čega smo danas to što jesmo i zbog čega znamo u kojem smjeru dalje ići – kazala je Jerković za časopis Prozori i vrata.

Kristalov rast koji je kontinuiran iz godine u godinu, rezultat je koncipiranog i razrađenog poslovnog sustava, fokusiranosti na postavljene ciljeve i brze prilagodbe tržištu i promjenama.

Poslovna vizija Kristala je bila postati lider u regiji u području staklarstva, što su i postigli. Onda se samo dalje nastavlja i razvija.

– Vizija je zadržati lidersku poziciju ali s unaprijeđenom verzijom Kristala s fokusom na kvalitetu, povećanje kapaciteta i trendove za građevinskim staklom za interijere i eksterijere – kazala je Jerković, prenosi Biznisinfo..

Osim investicija u infrastrukturu i proizvodnu opremu, ulagati će i u instalaciju solarnih panela.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti