TUŽNE VIJESTI: Preminula studentica iz Zenice – Nikolina Hrgić

Kolege i Fakultet se oprostili emotivnim porukama

“S velikom tugom obavještavamo da nas je u četvrtak 12. januara 2023. godine prerano, u 23-oj godini života, napustila naša draga studentica IV godine studija Nikolina Hrgić”, napisali su sa Ekonomskog fakulteta u Zenici.

Ukop će se obaviti u subotu 14. januara 2023. na Katoličkom groblju “KRIŽ” – Gornja Zenica u 14 sati.

“Draga naša Nikolina, tvoji profesori, saradnici, kolegice i kolege čuvat će te u sjećanju po tvojoj dobroti, pristojnosti, lijepom odgoju i posebnom smiraju koji je bio sastavni dio tebe. Nema pravih riječi, nema utjehe, jer neće proći nijedan trenutak, a da se srce neće stegnuti zbog izgubljene mladosti, nedostajanja… od tuge zbog propuštenog, zbog tvoje iznenadne smrti.

Kada nam odlazi neko drag, ne boli samo njegova smrt već i život koji je mogao još da traje, a ugasio se. Bole pobjede podjednako kao porazi, uspjesi podjednako kao neuspjesi i sve se, odjednom, na trenutak, poravna, postaje besmisleno, prazno.

Kada nam odlazi neko drag, sve odjednom stane, zaustavi se na trenutak i podsjeti na prolaznost, na godine koje su prošle i koje će proći. Pravimo iskorak iz sadašnjosti i postajemo dio beskrajne vanvremenske nedokučive staze koja vodi samo u jednom smjeru”, naveli su u objavi na zvaničnoj stranci Fakulteta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Gospodarstvenik iz Središnje Bosne kupio dva legendardna brenda pivovare Laško

Rukometaši Hrvatske poraženi na startu Svjetskog prvenstva