- Marketing -
Četvrtak, 21 listopada, 2021

Troskot: Stvara se opasna iluzija da cijepljene osobe vrijede više

Pročitajte i ovo

Busovača: Traži se pas Bobi

Izgubljen lovački pas koji se odaziva na ime Bobi. Pas bi trebao imati crnu ogrlicu oko vrata, a odlutao...

VIDEO: Rukija od vune plete šaleve, helanke, čarape…

Rukija Osmanović se bavi tkanjem vunenih proizvoda preko 25 godina. U svojoj skromnoj radionici proizvodi sve što kupci požele...

Premijerom predstave “Svirko Svemirko” GKM-a Vitez zaključeni 13. Dani kazališta “Vitez 2021”

Osma ovogodišnja premijera Gradskog kazališta mladih Vitez oduševila je publiku u viteškoj kazališnoj dvorani. Najmlađa skupina viteških kazalištaraca očarala...
Bivši kandidat za gradonačelnika Zagreba, Most-ov Zvonimir Troskot izjavio je kako u upravljanju pandemijom koronavirusa u Hrvatskoj vidi “ozbiljnu podijeljenost koja proizlazi iz straha” te da misli “da se time ne upravlja dobro”.

Ono što vidim iz ponašanja vladajućih su dvostruku standardi. A kad se počne ponašati prema njihovom primjeru, onda slijedi osvetoljubivost. Kao u Sinju, Zadru, govori Troskot koji to naziva “ponašanjem na nivou jednog cirkusa”, navodeći primjer ministra Beroša u ugostiteljskom objektu u kojem djevojka koja ga je posluživala nije nosila masku.

Svi smo morali biti cijepljeni ili testirani. Mladi, ako se ne zabave u Sinju, otići će na Hvar ili u Hercegovinu. Otvorili smo ekonomiju jer nam je prioritet turizam. S druge strane, nitko ne spominje Pelješki most, gdje smo vidjeli kako su se ponašali Plenković, Butković, Božinović i Jandroković koji su išli u procesiji koja je zabranjena u Sinju, govori Troskot o situaciji na Sinjskoj alci. On smatra da se narod čudi tim dvostrukim standardima vladajućih.

Treba to polako uvoditi u normalu i učiti živjeti s pandemijom koja neće nestati, kaže Troskot o korona-situaciji u Hrvatskoj.

Ne možemo samo govoriti o koroni nego i o ozbiljnim ekonomskim stvarima koje nas čekaju. Mi kao Klub Mosta nismo za obvezno cijepljenje, odgovara na pitanja o malom postotku cijepljenih.

- Advertisement -

O tome kako bi vlada trebala riješiti to kaže: Ne đonom na poduzetnike.

Stvara se iluzija da osobe koje su se cijepile vrijede više od onih koje nisu. To su preopasne izjave. Lako nam se može dogoditi društvo kakvo je prikazano u filmu Gattaca, gdje su samo genetski savršeni ljudi mogli sudjelovati u društvu, govori Troskot, potvrđujući da je izuzetno protiv podjela na cijepljene i necijepljene.

Na pitanje što bi hrvatska vlada trebala učiniti da to spriječi navodi primjer Švedske.

Ne možemo jedan dio društva nazvati glavnim prenositeljima zaraze, kaže, dodajući da se nikome, pa ni javnom sektoru, to ne smije nametati.

- Marketing -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

TRAŽITE POSAO? AirVit d.o.o. Vitez objavljuje natječaj za nekoliko radnih mjesta

AirVit d.o.o. Vitez objavljuje natječaj za sljedeće radno mjesto:   Instalater klimatizacije i centralnog grijanja - 3 izvršitelja Bravar -...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo