spot_img
spot_img
Srijeda, 17 travnja, 2024

TORCIDA VITEZ: “Za svakog učlanjenog člana u nedjelju ove godine uplatit ćemo 1 euro udruzi Betanija”

Torcida Vitez u nedjelju organizira učlanjenje u Hajduk, a osim nekoliko akcija kojima su pozvali sve navijače Hajduka i zaljubljenike u bilu boju da se učlane, ponovno su oduševili još jednom najavom.

“Nakon što smo u sklopu akcije prošlogodišnjeg učlanjivanja u Hajduk podržali izgradnju crkve u Topali, ove godine smo odlučili simbolično dati potporu Udruzi za osobe s poteškoćama u razvoju “Betanija” iz Viteza. Za svakog učlanjenog hajdukovca, u sklopu dnevne akcije u nedjelju u Vitezu, Torcida Vitez će uplatiti 1 euro Betanija Vitez! I ove godine smo umjesto korištenja pirotehnike, za dnevnu akciju, odlučili skromnim prilogom pomoći rad jedne od najznačajnijih udruga u našem gradu! 🔴🔵 bojesuunama #hžv #prgavafamilija”, poručili su iz Torcide Vitez putem svojih službenih kanala.

Svi koji žele biti članovi Hajduka imat će za to priliku u nedjelju, 15. siječnja 2022. godine od 11 do 17 sati, kada će se u Caffe-u “Coin” Vitez vršiti učlanjivanje.

Godišnja članarina za Naš Hajduk iznosi 20 eura/40 KM za sve punoljetne osobe, a 10 eura/20 KM za sve maloljetne i osobe starije od 65 godina. Godišnja članarina za Torcidu Vitez iznosi 10 KM. Napominjemo kako imate mogućnost biti članovi i Hajduka i Torcide Vitez.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM