spot_img
spot_img
Četvrtak, 20 lipnja, 2024

Svečano otvoren 25. Juicy Kiseljak Open 2024.

Danas je u kiseljačkom naselju Gromiljak svečano otvoreno jubilarno 25. izdanje Juicy Kiseljak Open-a 2024. Turnir je otvorio načelnik Općine Kiseljak Mladen Mišurić Ramljak, a svečanosti je nazočila i predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara.

Organizator, Teniski klub Elliptic Kiseljak, ponovno okuplja tenisače iz cijeloga svijeta, pružajući ljubiteljima bijelog sporta spektakularno izdanje turnira. Juicy Kiseljak Open se godinama igra pod okriljem ITF-a, te se boduje za ATP ljestvicu.

Organizacijski tim, predvođen predsjednikom kluba Robertom Biletićem, pripremio je sadržajnije izdanje za ovaj jubilej. Turnir će trajati od 26. svibnja do 2. lipnja. U kvalifikacijama će sudjelovati 48 igrača, dok će u glavnom dijelu turnira nastupiti 32. Paralelno će se igrati i turnir u dublu s 16 parova.

Osim ATP bodova, tenisači će se natjecati za novčane nagrade, s nagradnim fondom od 25.000 dolara. Općina Kiseljak, suorganizator događaja, vjerni je partner projekta od samih početaka. Turnir nosi naziv Juicy Kiseljak Open 2024 zahvaljujući podršci tvrtke Boreas i Sarajevskog kiseljaka.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti