spot_img
spot_imgspot_img
Subota, 2 ožujka, 2024

Stanivuković najavio spektakularan doček Nove godine kao i sadržaj kroz prosinac

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković obavio je plan za doček Nove Godine u ovom gradu.

Tako je gradonačelnik Stanivukovuć najavio  već poznate sadržaje, poput Zimzobala, ali i poneki novitet, a to je Zimzopark, koji će kako domaćima tako i turistima zasigurno uljepšati boravak u Banjaluci. Zimzopark će se nalaziti na lokaciji parka Mladen Stojanović.

Po prvi put, bit će održana i dnevna novogodišnja žurka u Parku Petar Kočić, kao i već tradicionalna, dječija Nova godina. Pripremamo i veliki koncert za ‘Dan Republike‘, kao i još jedan dodatni koncert tokom trajanja Banjalučke zime, također u centru našeg grada, rekao je Stanivuković.

Potom je najavio i uz čije će hitovi dočekati Novu godinu oni koji se odluče slaviti u Banjaluci.

Ono čemu se svi radujemo jeste spektakularan doček 2024. godine uz hitove velikih regionalnih zvijezdi Željka Samardžića i Lepe Brene, na platou ispred nove sportske arene, kod Parka Mladen Stojanović. O svim ovim temama razgovarao sam sa ugostiteljima koji će upotpuniti sadržaj ove dvije lokacije, uz jednu kvalitetnu ponudu, tako da ne sumnjamo da će svako pronaći nešto za sebe. Vidimo se i na velikom otvaranju Zimzobala 3. decembra od 19 sati, poručio je Stanivuković.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM