spot_img
spot_imgspot_img
Petak, 23 veljače, 2024

Sretan osmi rođendan busovačkim mažoretkinjama!

Busovačke mažoretkinje odnosno Mažoretkinje HKD Napredak Busovača danas slave 8. rođendan.

Uz čestitke i lijepe želje prenosimo i poruku njihove trenerice i voditeljice Dragane Bohutinski.

“Danas slavimo 8. rođendan našega postojanja i rada.

Rasle smo i rastemo još uvijek, radimo, planiramo i ostvarujemo, a što je najbitnije, naš tim je mala obitelj koju sami stvaramo i njegujemo.

Bilo je tu uspona i padova, trnovitog puta kojeg još ima, ali uspijemo taj put preći i pokazati koliko vrijedimo, čime se bavimo i koliko smo uporne.

Sve mažoret članice uče biti disciplinirane i uredne, uče imati stav i samopouzdanje, timski rad i duh, uče sve vrste plesova, rad s rekvizitima štapom i pomponom, pomagati jedne drugima, biti prijateljice, kolegijalne, putuju i upoznaju nove prijateljice, stvaraju uspomene, natječu se i osvajaju medalje.

Mažoretkinje žele svojim nastupima uljepšati svaki događaj u Općini Busovača te na taj način pridonijeti mjestu u kojem žive. Redovito se odazivaju na sva događanja, pozive drugih udruga ili pojedinaca u Općini ili šire.

One redovito i aktivno sudjeluju na treninzima i trude se postići što veću kvalitetu rada te što bolje rezultate u različitim kategorijama mažoret plesa na državnim i europskim natjecanjima.Ove godine planiramo puno toga i nadamo se pozitivnim ishodima.”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM