spot_img
spot_imgspot_img
Nedjelja, 25 veljače, 2024

ŠMIZLE otvaraju 9. Dane kazališta “Vitez 2017”

Deveti Dani kazališta “Vitez 2017” započinju 70. igranjem predstave “Šmizle” Gradskog kazališta mladih Vitez. Predstava “Šmizle” najigranija je predstava GKM-a Vitez, a uz više od 50 kazališnih nagrada Šmizle su punile dvorane bez obzira gdje su nastupale, u BiH, Hrvatskoj, Srbiji, Švicarskoj…

U Vitezu su kazališnu dvoranu napunili pet puta, a u nedjelju će bez dileme to uspjeti i šesti put. O Šmizlama je suvišno kazati bilo što, nema toga tko nije čuo za ovu hit predstavu GKM-a Vitez. Mnogi će među publikom u Vitezu ovu predstavu gledati šesti put, a svi oni koji iz raznoraznih razloga nisu uspjeli ranije pogledati ovu predstavu sada imaju idealnu priliku uživati u ovoj izvrsnoj predstavi.

Gradsko kazalište mladih Vitez i “Šmizle” će 9. Dane kazališta “Vitez 2017” otvoriti u nadjelju, 24. rujna 2017. godine, s početkom u 19,00 sati u Kazališnoj dvorani Vitez.

“Šmizle” su tekst Miroljuba Nedovića, rađene po režiji Brune Grebenara. U predstavi igraju: Berna Mišković, Ana Maros, Antonela Lukić, Ivona Matošević, Mirna Maković, Franka Matić, Marija Gudelj i Petar Pejović. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

“O ostatku programa više ćemo govoriti u danima koji slijede. Vidimo se u nedjelju”, poručili su iz GKM-a VItez.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM