spot_img
spot_imgspot_img
Petak, 23 veljače, 2024

Škola za nezaposlene ABF centra Busovača

Udruženje građana ABF Busovača već četvrtu godinu organizira višemjesečnu Školu za nezaposlene u kojoj se tečajevima i obukama omogućava svim osobama učenje i razvoj različitih vještina koje će im omogućiti lakši pronalazak posla ili pokretanje nekog vlastitog obrta.

Škola obuhvaća učenje stranog jezika po izboru, učenje korištenja računara i interneta, učenje o razvoju Europske Unije i mogućnostima koje ona pruža, osnova ekonomije u kojima se nastoji osobe upoznati s načinima traženja zaposlenja i izvora prihoda.

Pored toga u sklopu Škole ABF organizira stručna predavanja i praktičnu nastavu iz Zdravstvene njege, poljoprivrednog uzgoja svih proizvoda koji se mogu uzgajati na području središnje Bosne, krojenja, šivenja, te izradi raznih ručnih radova. Pored toga postoji i mogućnost i razmjene polaznika Škole sa polaznicima Birkagorden škole za odrasle u Stockholmu kao i mnoštvo drugih aktivnosti.

ABF Busovača sve nezaposlene s područja općine Busovača i susjednih općina da se prijave u prostorije Udruženja i sami sebi osiguraju bolje uvjete za traženje zaposlenja i za život općenito. Škola za nezaposlene je potpuno besplatna i sve što trebate učiniti prilikom prijave je popuniti pristupni formular i donijeti potvrdu Zavoda za zapošljavanje da ste evidentirani na njihovom popisu nezaposlenih. Upis traje do kraja 9. mjeseca.

Za sve informacije možete se javiti na brojeve telefona:

030/732-481
063-373-036
061-983-584

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM