Saslušanje u Tužiteljstvu: Pero Filipović ubio brata zbog imovine

Pero Filipović (57), osumnjičeni da je u četvrtak u Mratinićima kod Kreševa na pragu obiteljske kuće nožem ubio brata Mladena, u petak će biti predan u nadležnost Županijskog tužiteljstva ŽSB u Travniku gdje će uslijediti njegovo saslušanje.

Kako je kazao Mijo Dujmović, postupajući tužitelj u ovom slučaju, osumnjičeni za ubojstvo u četvrtak od šoka nije mogao govoriti o onome što se dogodilo, samo je plakao.

Podsjećamo, drama se odigrala u noći sa srijede na četvrtak kada su se dvojica braće posvađala zbog neriješenih imovinskih računa. Nakon žestokog okršaja i tučnjave, Pero je posegnuo za nožem i nanio smrtonosne ozljede starijem bratu Mladenu.

Dvojica braće su živjela u obiteljskoj kući, ali su, unatoč činjenici da se znalo kome je što pripadalo, često dolazili u sukob. Peri je, kako se čini, smetalo i to što njegov brat s obitelji dođe dva puta godišnje u obiteljsku kuću. Navodno, stariji brat je Peru i financijski pomagao, ali odnosi između njih često su bili loši.

Nakon uviđaja na mjestu događaja obavljena je i obdukcija preminulog kojom je utvrđeno da je rana na vratu bila smrtonosna jer je nožem presječena arterija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pero Gudelj Pera - FIS

PERO GUDELJ JOŠ KRITIČNO: ‘Mnogi žele pomoći, a neki nude čak i svoje organe!’

Plaće u javnom sektoru Federacije će biti smanjene