spot_img
spot_img
Subota, 13 travnja, 2024

Sanelu Mehić životni je put iz Bihaća doveo u Kiseljak

Sanelina želja oduvijek je bila voziti kamione, položila je C i E kategorije. Dok bi u ostalim državama to bilo sasvim normalno, Bosna i Hercegovina je zemlja brojnih predrasuda i nije uspijevala dobiti željeno zaposlenje u tvrtkama.

Sanela se bavila drugim poslovima, jedno vrijeme okušala se i u ugostiteljstvu, a svakako vrijedi spomenuti kako ima i odličan glas te je uveličavala brojne zabave.

Od svog sna nije odustajala,te se odlučila javiti u ured tvrtke Globtour Kiseljak. Tu je naišla na jako pozitivnu reakciju,a tvrtka je uplatila polaganje D kategorije i pružila joj priliku, Ova ambiciozna mlada dama položila je bez ikakvih problema, te krenula s radom.

U Globtouru je već dvije godine i kako sama kaže, jako je sretna. U nedavnoj izjavi za portal Mahalla navela je kako su reakcije i putnika i kolega bile podijeljene, no kako je imala i dosta podrške bez koje ne bi uspjela.

Najčešće vozi za Split i Dubrovnik, a ističe kako joj je velika želja voziti na što više različitih destinacija, po mogućnosti u različitim državama, kako bi upoznala nove zemlje, znamenitosti i kulturu.

U Kiseljaku je već deset godina, grad je već postao dio nje. A s vedrim duhom i ambicijama koje posjeduje samo nebo je granica!

Izvor: Artinfo.ba

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti