spot_img
spot_img
Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Saborskom zastupniku i političaru iz Novog Travnika zapaljen automobil

U kasnim satima prošlog petka, u novotravničkom naselju Bare, dogodio se uznemirujući incident kada je automobil pripadajući Anti Lozančiću, zastupniku u Sabor Županije Središnja Bosna, iznenada zapaljen.

Incident se dogodio oko 23:30, ispred stambene zgrade poznate kao “Direktorka”, a eksplozija koja je prethodila požaru brzo je privukla pažnju lokalnih stanovnika.

Svjedokinja događaja, koja je željela ostati anonimna, opisala je portalu Centralna.ba kako su stanovnici naselja, uključujući nju, promatrali vatrogasnu i policijsku intervenciju sa svojih balkona. “Nešto se čulo da je puklo i auto je gorilo,” rekla je svjedokinja, dodajući kako su hitne službe stigle na mjesto događaja iznimno brzo.

Trenutačno nije jasno je li zapaljenje automobila bilo slučajno ili namjerno, a policijska istraga je u tijeku. Očevici su zaduženi za prikupljanje dokaza i provođenje detaljnog očevida kako bi utvrdili okolnosti pod kojima je došlo do ovog incidenta.

Ovaj događaj izazvao je zabrinutost među stanovnicima Novog Travnika, koji sada s nestrpljenjem očekuju rezultate istrage.

Izvor: Centralna.ba

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti