spot_img
spot_img
Petak, 12 travnja, 2024

Prva pobjeda juniorki Busovače!

Ove godine po prvi put KK Busovača nastupa u juniorskoj konkurenciji u Ligi mladih KS HB. Nakon očekivanog poraza u prvoj utakmici 2. turnira protiv Zrinjskog koji je daleko najbolja ekipa u ligi, do prve pobjede košarkašice Busovače došle su protiv velikog favorita – ŽKK Posušje, rezultatom 58:52.

U neizvjesnoj utakmici od prvog do zadnjeg minuta juniorke Busovače su “ostavile srce na terenu” i došle do zaslužene prve pobjede u ovoj izuzetno jakoj konkurenciji.

Ekipu je predvodila Helena Smoljo sa 17 poena ,Lea Bagarić je dodala još 16 poena, u finišu utakmice odlična Dženita Jahić 9 poena i Patricija Laštro 3 poena. No, najbolja igračica utakmice bila je ona najmlađa Lana Šafradin (14 godina) koja je preokrenula rezultat u prvom poluvremenu i do kraja postigla 13 poena i oduševila sve prisutne u dvorani.

Prije utakmice sa Posušjem, članica uprave KK Busovača, Gordana Katava, uručila je zahvalnice sponzorima KK Busovača – g.Davoru Krišti (restoran Oskar Busovača) i Gabrijelu Linku (Alfa Commerce d.o.o.) koji redovito podržavaju KK Busovaču.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti