Nedjelja, 2 listopada, 2022

Prva kuća na vodi iz BIH testira se u Središnjoj Bosni!

Pročitajte i ovo

Ovih dana na lokaciji Velikog Plivskog jezera, ispred hotela Plivsko jezero, u tijekku je postavljanje montažnog objekta „Floating House“ (kuća na vodi).

Radi pravovremenog i istinitog informiranja građana riječ je o testiranju ovog objekta u cilju certificiranja prve kuće na vodi proizvedene u Bosni i Hercegovini. Objekt će u periodu do 30.9.2022. godine biti u fazi provjere koja se odnosi na postojanost i stabilnost kuće na vodenoj površini u cilju certificiranja ovog objekta prije početka serijske proizvodnje i izvoza. Ista je, nakon što prođe fazu provjere, namijenjena za tržište Europske Unije.

Jedan od partnera ovog projekta, firma Metropolit studio iz Sarajeva, odabrala je lokaciju Velikog Plivskog jezera kao idealnu za testiranje kuće na vodi, te se obratila Općini Jajce za dobivanje suglasnosti za privremeno postavljanje montažnog objekta – kuća na vodi.

Općina Jajce je, cijeneći da je projekt vrijedan pažnje, tim više što je objekt kuće na vodi proizveden u našoj zemlji, dala suglasnost za privremeno postavljanje ovog montažnog objekta na Velikom Plivskom jezeru, na period od 1.9. do 30.9.2022. godine.

Izvor: Jajce Online

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Izborne nepravilnosti: Donijeli dva bunta označenih glasačkih listića

Koalicija za slobodne i poštene izbore “Pod lupom” ističe da je za Opće izbore u suradnji s 85 organizacija...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo