spot_img
spot_img
Utorak, 16 travnja, 2024

Proračun Srednjobosanske županije sveobuhvatan i realan

RAVNIK, 28. listopada 2015. –  Srednjobosanski Županijski odbor HDZ-a BiH u utorak je razmatrao Nacrt županijskog proračuna za 2016. godinu, koji je znatno uvećan u odnosu na ovogodišnji, ocijenivši ga sveobuhvatnim i realnim u danim okolnostima.

“Predloženi nacrt proračuna može biti jamstvo redovitog funkcioniranja županijskih institucija i svih proračunskih korisnika kao što je to bilo i do sada. Srednjobosanska županija je jedna od županija gdje se unatoč financijskim restrikcijama u vremenu krize sve obveze, a posebice one proračunskih korisnika, redovito servisiraju”, priopćeno je iz ŽO HDZ-a BiH ŽSB.

Radi daljnje stabilnosti svih proračunskih korisnika, zaduženi su dužnosnici HDZ-a BiH u županijskoj Vladi i Skupštini da poduzmu aktivnosti kako bi se proračun usvojio do konca tekuće godine.

Županijski odbor je razmatrao i aktivnosti u svezi s parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj te pozvao hrvatske državljane iz ŽSB da 7. i 8. studenoga izađu na izbore i svojim glasom podrže kandidate Domoljubne koalicije za XI. izbornu jedinicu predvođenu Hrvatskom demokratskom zajednicom, navodi se u priopćenju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM