Nedjelja, 3 srpnja, 2022

Problem pasa lutalica u Busovači ponovno aktualan

Pročitajte i ovo

Mnogi stanovnici Busovače i okolnih naselja strahuju od pasa lutalica, koji dolaskom hladnijih dana, sve gladniji i promrznutiji, lutaju gradom. Svima je poznato da Općina Busovača novca za izgradnju azila nema te da dosadašnji načini rješavanja ovog problema nisu baš najbolji.

U svezi s tim sinoć se našoj redakciji javila zabrinuta majka kojoj je čopor pasa napao dijete kad se vraćalo s treninga.

“Sinoć su moje dijete potjerali, ali ne jedan pas nego cijeli čopor, dok se vraćalo s treninga. Sutra će možda neko drugo ili čak grupu njih. Gdje to živimo pa imamo veći strah od pasa nego od bilo čega drugog? Nekom je ovakva priča vjerojatno smiješna, ali meni kao roditelju nimalo nije. Žalosno je da vam dijete ujutro ne smije ni u školu krenuti, a da ne razmišlja hoće li naići na jednog psa ili na čopor koji će ga napasti”, rekla nam je zabrinuta majka.

Ovim putem apeliramo na sve nadležne institucije da započnu konkretne mjere koje će riješiti problem pasa lutalica u cijeloj Srednjobosanskoj županiji pa tako i u Busovači.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Bolnica Travnik dočekala četvero novih specijalista u svom kadru: Dr. Šatrović organizirao prigodan prijem

U kabinetu direktora JU Bolnica Travnik, direktor ove Ustanove dr. Adnan Šatrović jučer je organizirao prijem za specijaliste koji...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo