Subota, 28 studenoga, 2020

Premijerna epizoda podcasta UZOR i uspješna priča mlade Mirne Jovanović

Pročitajte i ovo

U Novom Travniku u pogon puštena prva solarna elektrana

U Novom Travniku danas je u pogon puštena prva solarna elektrana na ovom područjima snage 62kW. Solarni paneli postavljeni...

Javni oglas za prijem kadeta u činu “policajac”

Granična policija Bosne i Hercegovina raspisala je Javni oglas za prijem kadeta u činu "policajac". Oglas prenosimo u cijelosti: Na...

FOTO: Paprenjak u obliku pariške crkve Notre-Dame pobijedio na natjecanju

Umjetnik Joseph Daigle s replikom pariške crkve Notre-Dame pobijedio je na izboru za najbolju kuću od paprenjaka kojeg organizira...

Udruga za održivi razvoj – “UZOR” osnovana je 2018. godine. Predsjednik Udruge UZOR je Dario Plavčić.
Kako i sam naziv udruge daje naslutiti, cilj udruge jest pozitivno utjecati na razvoj našeg grada i Kantona Središnja Bosna.

Udruga “UZOR” provela je niz uspješnih projekata od značajne važnosti za naš grad, ali i žitelje cijele naše Županije:

Udruga “UZOR” i članovi UZOR-a do sad su realizirali niz uspješnih projekata od izuzetne važnosti i koristi za Busovaču, ali i cijelu Središnju Bosnu.

U partnerstvu s GKM-om Vitez osnovali su kazalište u Busovači koje marljivo radi na realizaciji prve predstave. Organizirali su prošle godine Ljetnu školu glume i realizirali ideju prvog kazališnog festivala u Busovači – BUFEST-a koja je okupila stotine posjetitelja i vrhunske umjetnike.

Jedna od aktivnosti bila je i organizacija okruglog stola “Mladi za bolje sutra” na kojem je predstavljen nacrt Strategije za mlade ŽSB koji je napisala i predložila zastupnica Suzana Krišto (HDZ BiH).

U suradnji s drugim organizacijama i veleposlanstvom Indonezije u BiH organizirana je protekle godine izuzetno uspješna VIVA škola filma i fotografije. Ovaj projekt će biti nastavljen nakon ljeta i ove godine.

U mjesecu prosincu 2019. godine UZOR je u suradnji s Mladeži HDZ BiH Busovača, ZŽ KKK Busovača i drugim organizacijama organizirao “Božić u Busovači” te u okviru istog dva predivna božićna koncerta VS “Ivančice i prijatelji” koji su organizirani u filijalnim crkvama sv. Nikole Tavelića na Čepu i u crkvi sv. Josipa Radnika u Barama.

UZOR je organizirao i dvije izložbe fotografija o Busovači i Busovačkom kraju, a svakodnevnu promociju našeg grada provode kroz informativni web portal koji je u njihovom vlasništvu.

Tijekom siječnja ove godine završili su uređenje multimedijalne učionice i prostorija te pokrenuli školu stranih jezika “UZOR” koja danas uspješno radi s 20-ak kandidata.

Rad UZOR-a prepoznat je od brojnih institucija u BiH, Općine Busovača, Vlade Republike Hrvatske, veleposlanstava u BiH, ali ponajviše od dužnosnika HDZ-a BiH iz Busovače.

Jedan od ciljeva Udruge je i dodatno osvježiti društveni život naše lokalne zajednice, što pokretanjem službenog podcasta udruge, podcasta “UZOR” i čine!

PODCAST UZOR

Podcast “UZOR” je ideja razvijena u okviru Udruge za održivi razvoj UZOR i za cilj ima promociju pozitivnih, uspješnih i zanimljivih ljudskih priča.

Svake nedjelje od 20 sati imat ćete priliku upoznati drugog gosta koji bi, svojom životnom pričom, postignućima i “borbom” mogao biti UZOR u društvu. Dobar utjecaj drugih može nam pomoći u ostvarenju naših ciljeva. Netko je možda vrlo marljiv, a netko drugi jako strpljiv. Netko treći možda je uvijek vedar i optimističan, čak i kad ga pritisnu problemi.

Razgovarat će se i o medijima, razvoju, uspjehu i svemu što zanima one koji su na putu ostvarenja svojih snova, koji žele čuti pozitivne, istinite i priče vrijedne pažnje.
Voditelj podcasta “UZOR” je Bojan Petrović.

Iz Udruge UZOR poručuju kako se nadaju da će idejom podcasta zaista uspjeti s idejom medijskog osvježenja programa, otvoriti više mogućnosti mladim i uspješnim ljudima dajući im priliku da se predstave, kažu nešto o sebi, svom poslu te promoviraju pozitivne, snažne i kvalitetne priče u moru negativnosti i problema.

Gost premijerne epizode podcasta “UZOR” je Mirna Jovanović iz Busovače.
Šivanje, ukrašavanje svadbi i drugih događaja, igranje i treniranje odbojke… Spava li ikad?

Mirna je osnivačica brenda Cibela i u podcastu možete poslušati njenu priču.

Šivanje, ukrašavanje svadbi i drugih događaja, igranje i treniranje odbojke… Spava li ikad? 😎⤵️Mirna je osnivačica…

Posted by Udruga za održivi razvoj UZOR on Subota, 30. May 2020.

 

U komentarima nam pišite dopada li vam se ideja podcasta “UZOR”, koga biste voljeli vidjeti u idućim epizodama kao gosta! 

 

Podcast UZOR

- Marketing -

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

Sutra prva nedjelja Došašća

„Bdijte!“ (Mk 13,37) – tako Isus sažimlje svoju slikovitu riječ o vjernom upravitelju koji utjelovljuje uspio kršćanski život. Isus...

Cikotić se vraća u optužnicu za ratni zločin nad Hrvatima Bugojna

Ministar sigurnosti BiH Selmo Cikotić (SDA) uskoro će se, uz brojne probleme, uključujući ubojstva, napade i pljačke koje u BiH svakodnevno izazivaju migranti koje...

Vitez: Održana komemoracija za Peru Gudelja

Danas je u Vitezu održana komemoracija za Peru Gudelja, gospodarstvenika, osnivača i suvlasnika poduzeća FIS d.o.o. Vitez. U oproštajnom govoru, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara...

Oglasila se inspekcija Ministarstva privrede KSB: Pojačana kontrola rada “na crno”

U uslovima otežanog poslovanja privrednih subjekata zbog pojave pandemije korona virusa (COVID-19) prisutni su slučajevi otpuštanja radnika i njihovo prijavljivanje na evidenciju Službe za...

VIDEO: Pronađen rijetki bijeli pingvin

Na otočju Galapagos otkriven je potpuno bijeli pingvin, objavila je uprava tamošnjega Nacionalnog parka, piše Hina. Turistički vodič prvi je put primijetio rijetku životinju na...

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo