Srijeda, 6 srpnja, 2022

Predstavljena slikovnica ,,Dobra vještica Hildi" autorice Ivane Zekić

Pročitajte i ovo

Večeras je u sklopu proslave Dana Općine Vitez upriličena promocija knjige autorice Ivane Zekić iz Viteza. Promocija knjige ,,Dobra vještica Hildi” održana je u amfiteatru Osnovne škole ,,Dubravica”.

Dobrodošlicu je poželjela ravnateljica OŠ ,,Dubravica” Olga Krezić, nakon koje je Korina Varešković s pjesmom ,,Hej tetka, tetka” zapravo najbolja najava autorice Ivane Zekić, jer je Korina pjevala svojoj tetki koja piše svojoj djeci. Kako stoji u životopisu:

,,Cijeli svoj životni rad usmjerila je na rad s djecom i umjetnosti. Pisanjem se bavi od srednjoškolskih dana, no u periodu kada postaje majka posvećena je samo pisanju za najmlađe. Najveće nadahnuće su joj neiskvarenost dječjeg srca i svaki osmijeh proistekao iz njene pisane riječi. Rođena 1987. godine u Zenici djetinjstvo i većinu svog života provodi u Busovači, gdje završava osnovno i srednje obrazovanje. Diplomirala je Razrednu nastavu na Pedagoškom fakultetu u Zenici, a master titulu stječe u Mostaru na Univerzitetu “Džemal Bijedić”. Prvijenac, knjigu za djecu pod nazivom “Čarobno jezero” objavila je u svibnju 2019. godine.

Rad s djecom ne prestaje izlaskom iz škole gdje obavlja svoje istinsko zvanje, svoju kreativnost prelijeva i kroz mnoge sate provedene u pripremama dramskih radionica u HKD ,,Napredak” podružnica Busovača, odnedavno i kroz literarne radionice programa CESI u organizaciji udruge UZOR te čitaonicama koje rado priprema u dječjim vrtićima.

Kako je ovo knjiga za djecu za glazbeni ugođaj pobrinula su se upravo djeca i to ona najbolja iz Osnovne glazbene škole ,,Jakov Gotovac” PO Vitez. Nakon recenzija i govora lektorica, obratila se i autorica Ivana Zekić, koja je posebnim riječima ukazala na važnost slikovnice, jer je to slikovnica za njene djevojčice, ali i ostavština za djecu koju uči, ali i onu koju će tek učiti.

Izvor: Viteški.ba portal

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Priča o nevjerojatnoj hrabrosti, požrtvovnosti i vjeri misionarke Vedrane Ljubić

Napali su je mačetom, bila je na rubu smrti, vidjela je stvari koje običan čovjek ne može niti zamisliti,...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo