Predsjednik FBiH Marinko Čavara nazočio svečanom prijemu u povodu obilježavanja Dana BH Telecoma

Predsjednik FBiH nazočio je svečanom prijemu u povodu obilježavanja Dana BH Telecoma, upriličenom danas u poslovnoj zgradi poduzeća BH Telecom.

Nazočnima se obratio generalni direktor BH Telecoma Mirsad Zaimović koji je govorio o poslovanju u protekloj godini, kao i o planovima za narednu, s posebnim osvrtom na značaj inoviranja ponude usluga u današnjem vremenu, potrebi tehnološkog praćenja usluga od strane operatora, kao i o komunikacijskim potrebama i mogućnostima građana i gospodarskih subjekata u BiH.

U izjavi za medije, predsjednik FBiH izrazio je zadovoljstvo rezultatima koje je prezentirao generalni direktor Mirsad Zaimović. Istaknuo je da je poduzeće BH Telecom važan gospodarski subjekt, a i svojom djelatnošću važan gospodarski subjekt za cjelokupno gospodarstvo FBiH i BiH. Također, kazao je i da je BH Telecom javno poduzeće koje ima obvezu osigurati najkvalitetnije usluge po najnižim cijenama koje će zadovoljiti potrebe korisnika, te da institucije vlasti imaju veliku odgovornost i obvezu surađivati s javnim poduzećima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Busovača

Pozdrav iz Busovače <3

Radoje Vidović, načelnik Općine Kreševo

Radoje Vidović, načelnik općine Kreševo: “IMAMO NAJNIŽE NAKNADE ZA GRAĐENJE U BOSNI”