spot_img
spot_imgspot_img
Subota, 24 veljače, 2024

Predsjednik FBiH Marinko Čavara nazočio svečanom prijemu u povodu obilježavanja Dana BH Telecoma

Predsjednik FBiH nazočio je svečanom prijemu u povodu obilježavanja Dana BH Telecoma, upriličenom danas u poslovnoj zgradi poduzeća BH Telecom.

Nazočnima se obratio generalni direktor BH Telecoma Mirsad Zaimović koji je govorio o poslovanju u protekloj godini, kao i o planovima za narednu, s posebnim osvrtom na značaj inoviranja ponude usluga u današnjem vremenu, potrebi tehnološkog praćenja usluga od strane operatora, kao i o komunikacijskim potrebama i mogućnostima građana i gospodarskih subjekata u BiH.

U izjavi za medije, predsjednik FBiH izrazio je zadovoljstvo rezultatima koje je prezentirao generalni direktor Mirsad Zaimović. Istaknuo je da je poduzeće BH Telecom važan gospodarski subjekt, a i svojom djelatnošću važan gospodarski subjekt za cjelokupno gospodarstvo FBiH i BiH. Također, kazao je i da je BH Telecom javno poduzeće koje ima obvezu osigurati najkvalitetnije usluge po najnižim cijenama koje će zadovoljiti potrebe korisnika, te da institucije vlasti imaju veliku odgovornost i obvezu surađivati s javnim poduzećima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM